4-5hetesen lehet az "embrió" 7mm-er?
Ha jan 2-án jött meg neked, akkor 6 hetes + 2 napos a babád. Nem értem miért írt 4-5 hetet.
Nekem jan 8án jött meg, és múlt hét szerdán volt 4 hetes + 4 napos. Akkor nekem csak 2mm-es petezsákot látott, semmi többet.
A 6. héttől van szívhang, tehát biztos nem 4-5 hetes vagy!
Én sem értelek, illetve azt nem, hogy a doki azt mondta, hogy 4-5 hetes. Ha már hall szívhangot, akkor minimum 6 hetes.
Első voltam. Szerintetek 5+6 hetesen van már szívhang? Pénteken megyek orvoshoz.
Nekem 5+6on volt szivhangom,Utolsonak drukk.
Szerintem februar 7en a petezsakod volt 7mm,nem az embriod,egy het mulva mar hallahatott szivhangot es akkor mar embrio is lehetett.
Nekem sem egyértelmű! Ha a kórházban 1,2mm-nek látták az egészet miért nem kerestek szívhangot? Arra gyanakszom hogy decemberi fogantatás lehet. Még 3 hét és akkor mehetek védőnőhöz vagyis a doki akkor ad rá engedélyt. Viszont én már beszéltem a védőnővel és ezen a héten csütörtökre időpontot beszéltem meg vele. Mit tegyek? Mondván ha biztosabb lesz 3 hét múlva akkor mehetek.
Eredetileg február 7-én azt mondta 5 és fél hét múlva mehetek hozzá vissza kontrollra. Nem kismama időben hanem beteg fogadó időben mert nem volt hely a kismamáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!