12+1 hetes vagyok. Enyhén sárgás folyásom van. Baj? Nem büdi, nem csíp, nem viszket, csak egy picit sárgás. Normális? Baj van?
Figyelt kérdés
Oscillococcinumot szedek 1 hete mert a férjem influenzás, és ezért külön is alszunk. Lehet azért? Tisztulhat a szervezetem? Másnak is volt ilyen? És mindíg reggel/délelőtt észlelem.2009. márc. 26. 12:01
1/6 anonim válasza:
Teljesen normális,nekem a terhesség eleje óta van és orvosnak mutattam,azt mondta nincs gond,megváltozik a hüvelyváladék a hormonáls hatások miatt.Amíg nincs szaga,ne csíp és amennyisége sem zavaró,addig ne aggódj emiatt!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Megnyugtató hogy nem vagyok egyedül. :) Semmi panaszom sincs, csak hogy egy nagyon kicsit fehéres-sárgás, enyhe sárgás lett a színe. De nem fáj, nem csíp, semmi.
2009. márc. 26. 12:10
3/6 anonim válasza:
Ilyen sárgás is marad a végéig,sőt majd később,úgy a 20. hét környékén kicsit vizesebb is lesz.
4/6 anonim válasza:
nekem is szinte végig volt ilyen a terhességem alatt, semmivel nem tudtam elmulasztani. amíg nem fáj, nem büdös, nem baj.
azóta már megszületett a kislányom.
5/6 anonim válasza:
kérjél hüvelytisztasági vizsgálatot a biztonság kedvéért.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam. Azért majd ha megyek a dokimhoz, megemlítem neki.
2009. márc. 26. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!