Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes vagyok, ha megszülnék...

35 hetes vagyok, ha megszülnék meddig tartanának bent a kórházba a babát ha a sulya 2550g?

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a babának nincs semmi problémája, akkor nagyjából addig amíg egyébként is.
2009. márc. 25. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
A barátnőm is ilyen paraméterekkel szült és császárral, normál idő után hazaengedték őket.
2009. márc. 25. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia

a lányom a kerepestarcsai kh-ban született szeptemberben, 2370 grammal és 49 centivel (10/10 apgar).

3 éjszakát voltunk bent és utána simán hazajöhettünk (2210 grammal, de jól szopott és agilis baba volt már akkor is)

Esetleg kérdezd meg a Kh-at ahol szülni fogsz, hogy mi az általános protokoll, mert ez változó. És sok függ a babától is: besérgul-e, jól szopik-e stb...

2009. márc. 25. 21:50
 4/5 A kérdező kommentje:
hu köszi szépen ha valaki tud még infot adni az irjon.köccke
2009. márc. 25. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
35.hétre szültem ikreket. Természetes szülés volt. Az egyik baba 2340g, a másik 2490g. Egy hetet voltunk kórházban pedig jócskán visszaesett a súlyuk is. Hazajövetel után nem volt semmi probléma, és szépen elkezdtek fejlődni.
2009. márc. 25. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!