Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kb. az 5. hónaptól nincs...

Ha kb. az 5. hónaptól nincs sex, és ilyen hosszú idő után lenne a 39 héten akkor valószinüleg megszülnék utána?

Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 20:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem (és az én tapasztalatom szerint) ennek semmi hatása a szülés megindulására.
2009. máj. 16. 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát sztem erre nincs semmi garancia...én túlhordtam a fiam és megpróbáltuk szexxel is előcsalogatni, tök sikertelenül:)

de azért nektek hajrá:)

2009. máj. 16. 20:30
 3/11 anonim ***** válasza:
57%
Az, hogy az 5. hónap után nincs sex, nem befolyásoló. A sex nem tilos egészen a 36. hétig ( hacsak a doki nem tiltott le) A 36. hét után megindíthatja a szülést, hiszen a férfi sperma olyan anyagokat tartalmaz amely kitágítja a méhszájat, de ez nem törvényszerű.
2009. máj. 16. 20:31
 4/11 anonim ***** válasza:
57%

Előfordulhat könnyen, hogy igen.

Az ondó oxitocint tartalmaz, az orgazmus pedig méhösszehúzódásokat okozhat.

Nem mindenkinél azonosak a reakciók, de nem biztos, hogy ki kellene próbálni már így a végén.

2009. máj. 16. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

a második vagyok az ondó prosztaglandint tartalmaz ami lazitja a méhszájat:)

és azorgazmus szabadítja fel az oxitocint:)

Mindkettő kell a táguláshoz-szüléshez:) de amíg nem érett a méhe rá mert még nem jött el az ideje, akkor ennyi nem fogja megindítani:(

de ne legyen igazam, amennyiben szülni szeretnél gyorsan:)

2009. máj. 16. 20:34
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Egyes orvosok azt mondják, a behatolást a terhesség alatt agresszióként éli meg a magzat...

Nem értek hozzá, de a magam részéről el fogok gondolkozni az igazságtartamán, ha itt lesz az ideje: anyáink és a "bölcs" természeti népek sem közösülnek várandósan.

Ez egy felvetés volt, azért írtam le, mert hátha lesz, akinek hasznos.

2009. máj. 16. 20:52
 7/11 anonim ***** válasza:
20:32-es vagyok, igen, 20:52-es -nél a pont, én írtam rosszul, elnézést.:)
2009. máj. 16. 21:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ma azoknak a terheseknek akiket nem tilottak el a szeretkezéstől a legnagyobb része végig szeretkezik, ezért ezeknek mind koraszülött gyereke kéne, hogy legyen, ha lenne valami a történetben.

A dokim azt mondta, hogy ez csak akkor igaz, ha eleve valami probléma van és elvileg nem szabadna szeretkezni. Különben a baba, a méhlepény, az agy irányítja a hormonokat és csak emiatt indulhat meg a szülés.

9/11 anonim ***** válasza:
..akarom mondani, 20:34-esnél a pont. Jajjj.:)
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

én 21.05

Egyébként "anyáink" közösültek, legalábbis a dédnagymamás és a nagymamáim elbeszélése alapján és a természeti népeknél is kultúrától függ. Van ahol a várandósak teljesen különvonulnak, itt nincs közösülés, de azokban a kultúrákban ahol a várandósok nem lépnek ki a közösségből, hanem továbbra is együtt élnek, ott van.

2009. máj. 16. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!