Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetesen vízes folyás normális?

20 hetesen vízes folyás normális?

Figyelt kérdés
2 hete jelentkezett először az hittem, hogy a magzatvízem szivárog.1 hete voltam orvosnál is a méhszáj zárt, és a magzatvíz mennyisége is normális. De én mégsem vagyok nyugodt olyan mintha bepisiltem volna, állandóan nedves érzésem van, a tisztasági nem ázik át, csak olyan nyirkos.
2009. márc. 25. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudsz elmenni másik dokihoz is? Én sem lennék nyugodt.
2009. márc. 25. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Itt olvastam, hogy talán létezik magzatvíz jelző betét, vagy teszt. A védőnőddel is jó lenne, ha konzultálnál, ő biztos többet tud.
2009. márc. 25. 16:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Már 2 orvosnál is voltam, a sajátomnál és a körzetinél aki a tanácsadást is végzi, mindegyik azt mondta hogy nem magzatvíz szivárgás.Igazából nem tudom eldönteni, mert közben nagyon izzadok is, a bugyim széle tiszta víz szokott lenni.
2009. márc. 25. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!