7 hetesen mekkora volt a babátok? Az enyém 4 mm, de aggódom, hogy ez nagyon kicsi.
Szia. Én 6 hetesen voltam dokinál, akkor 6mm-es volt a babám. De lehet hogy később fogant neked és ezért kisebb. Ha a doki sem mondott semmit, biztos nincs baj.
Gratula a babához!
szio!Ne aggodj,mert amikor meg ilyen picikek akkor nem nevado a baba merete.Nekem 7 hetesen a meretek alapjan egy hettel kissebbnek felelt meg.Aztan a 12.heti uh-ra behozta onmagat es most egy hettel nagyobb is!:)Majd a 12.heti uh-ra legyel kivancsi.:)Gratulalok a picikehez es boldog babavarast!:)
28 hetes kismami
Köszi mindenkinek a válaszokat. 3 hét múlva megyek újra, remélem, akkorra behozza magát! :-)
Mindenkinek szép napot és boldog babavárást!
Ezt már akkor végképp nem értem. Én is ma töltöm pont a 7. hetet. Tegnap voltam, és a doki simán ki tudta tapintani, és tökélesen látszódott az ultrahangon (hüvelyi)is, a petezsák, a szikhólyag és a tökmag is :-). Több képet is kaptam!
Hát, remélem, minden oké, ha 3 hét múlva megyek, kifaggatom az orvost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!