Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetesen mekkora volt a...

7 hetesen mekkora volt a babátok? Az enyém 4 mm, de aggódom, hogy ez nagyon kicsi.

Figyelt kérdés
Azt olvastam, egy 7 hetes magzat 7-9 mm. Baj lehet? A doki nem mondott semmit, de most elkezdtem aggódni :-(
2009. márc. 25. 14:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én 6 hetesen voltam dokinál, akkor 6mm-es volt a babám. De lehet hogy később fogant neked és ezért kisebb. Ha a doki sem mondott semmit, biztos nincs baj.

Gratula a babához!

2009. márc. 25. 14:11
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

szio!Ne aggodj,mert amikor meg ilyen picikek akkor nem nevado a baba merete.Nekem 7 hetesen a meretek alapjan egy hettel kissebbnek felelt meg.Aztan a 12.heti uh-ra behozta onmagat es most egy hettel nagyobb is!:)Majd a 12.heti uh-ra legyel kivancsi.:)Gratulalok a picikehez es boldog babavarast!:)

28 hetes kismami

2009. márc. 25. 14:11
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Nekem 5 hetesen 10mm volt.Lehet ez meg túl nagy volt?Az orvos nem mondott rá semmit!
2009. márc. 25. 14:13
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat. 3 hét múlva megyek újra, remélem, akkorra behozza magát! :-)

Mindenkinek szép napot és boldog babavárást!

2009. márc. 25. 14:16
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem 5-6 hetesen volt 6,8 mm ha doki nem mondott semmit ne izgulj
2009. márc. 25. 14:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6 hetesen volt 6mm 7 hetesen már 14 mm. Kedves 3. válaszoló, nem a petezsák mérete volt 10 mm 5 hetesen? Vagy tényleg a baba volt ekkora? Következő uh-n mekkora volt?
2009. márc. 25. 14:27
 7/18 anonim ***** válasza:
A baba volt akkora,de lehet azért,mert cukros vagyok!
2009. márc. 25. 14:30
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én elvileg ma töltöttem a 7. hetet mert már igazából nemistudom követni hogy kinek van igaza,de ez most mindegy.Hétfőn voltam uh.-n és 1.96 cm és van róla papírom.Igazából nemtudom nektek is mondták e vagy nem de nekem mondta a doki hogy még most kezdi látni az embirót a petezsákban és azt ami a picikét táplálja,valami gyűrűről vagy már nemis tudom miről beszélt.Szégyenemre elfelejtettem.Ne aggódj biztosan jó a babód mérete!Boldog babavárást!
2009. márc. 25. 14:31
 9/18 A kérdező kommentje:

Ezt már akkor végképp nem értem. Én is ma töltöm pont a 7. hetet. Tegnap voltam, és a doki simán ki tudta tapintani, és tökélesen látszódott az ultrahangon (hüvelyi)is, a petezsák, a szikhólyag és a tökmag is :-). Több képet is kaptam!

Hát, remélem, minden oké, ha 3 hét múlva megyek, kifaggatom az orvost!

2009. márc. 25. 14:35
 10/18 anonim ***** válasza:
Ja,következő UH már nem volt,mert elvetéltem,csak nem akartam ideirni!Most mindegy,csak azért irtam,nehogy bunkónak tarts!
2009. márc. 25. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!