Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugye nektek is kevesebbet...

Ugye nektek is kevesebbet evett ma a babátok? Aggódom!

Figyelt kérdés

Irtó kevés amit ma evett és félek nehogy valami baj legyen.

Tápszer csak reggeli 4:30-kor evett azóta sem fogadja el.Mi lehet szerintetek?

Tudom ha gáz van doki de azért evett annyit szerintem hogy még nem kell orvoshoz vinnem.

2011. jún. 23. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én pont ma újságoltam anyukámnak meg férjemnek,hogy az 1 éves kislányunk mennyit evett.:DHabár neki mindig jó az étvágy,de ma...:D:D
2011. jún. 23. 22:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Az enyém ma elég normálisan evett,de normális ha ilyen melegben alig esznek a babák!

Folyadékot legalább ivott sokat?

2011. jún. 23. 22:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Ilyen hőségben valószínű, neki sincs akkora étvágya. Inkább sokat igyon. Gyümit megpróbálhatod.
2011. jún. 23. 22:10
 4/11 anonim ***** válasza:
szia!ne aggódj az én 1 éves kisfiam össze vissza eszik ebben az időben egy hétig teljesen ki voltam de aztán rájöttem hogy hiába az idegeskedés ha neki nem kell akkor nem tudok mit tenni ma sem evett sokat ,annyi nyugtat hogy korához képest jó súlyban van
2011. jún. 23. 22:18
 5/11 anonim ***** válasza:
A mi 17 hónapos csemeténk alig evett ma valamit, pedig nagyon jó étvágya szokott lenni. Bevallom őszintén, hogy én nem aggódtam, mert ebben a hőségben (lakásunkban 29 fok)nekem sem volt étvágyam, és ő is rendszeresen ki volt melegedve. Pedig klímánk is van.
2011. jún. 23. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Az enyém még a pocakomban van, de ő sem kapott sokat enni, inkább inni, meg sok fagyit. Ne aggódj, ez tényleg a meleg miatt van:-)
2011. jún. 23. 22:27
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy írtatok!!

Kicsit megnyugodtam!

Inni viszont sokat ivott.Ő inkább evős baba mint ivós,de ma fordítva volt.

Utolsó: gratulálok!Hány hetes babás vagy?

2011. jún. 23. 23:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Az én 1 éves lányom is kevesebbet eszik mostanság. De nem aggódtam, mivel magamon is éreztem, hogy ilyen melegben nincs kedvem enni. Viszont sok vizet ivott.
2011. jún. 23. 23:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Az én 4 hónapos kislányom tegnapi kajája:

-fél 8- 150 ml tápszer

- 11 -minimális gyümölcs

- fél 2- 120 ml tápszer

- fél 8- 180 ml tápszer

Az uzsit kihagyta, teát azért tudtam vele itatni. Gondolom baromi melege volt szegénynek. :(

2011. jún. 24. 07:14
 10/11 A kérdező kommentje:

Valami nem ok a fiammal.Nagyon keveset evett a tápszer abszolút nem kell neki.Ordít ha a szájához teszem.A vizet hajlandó csak inni.

Már hívtam a védőnőt úgyhogy du.-n valószínű viszem az orvoshoz.Amúgy 5 hónapos.

2011. jún. 24. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!