Fogzó babák anyukái! Ha a fogzás miatt étvágytalan a babátok, mennyivel eszik kevesebbet és mennyi ideig?
attól függ, mit iszik! mindenképpen eltelíti a pocakját a folyadék. Viszont nem hiszem, hogy a fogzás miatt iszik, inkább a hirtelen jött jóidő miatt. Amúgy étvágycsökkenés nálunk is volt minden fogzásnál. Volt, hogy szinte egész nap semmit nem evett. Az első alkalomkor aggódtam, aztán mondta a doki, hogy ne erőltessem, meg fogja ő enni, ha lesz étvágya. ha nekem fájna a fogam, nekem sem lenne kedvem enni. Aztán így csináltam. szerencsére nekünk van favorit kajánk, a paradicsomos krumpli. azt bármikor képes megenni, így én ilyenkor mindig azt adok neki. abból egy-egy üveggel azért megeszik.
Ha semmiképpen nem eszik, de ilyen jó ivó, akkor most kivételesen szerintem adj neki gyümileveket. lehet kapni bébiitalokat, pl. őszibarack-nektár, és hasonlók, amik 100%-osak. ebben elég sok a tápérték, legalább valami kalória is kerül a szervezetbe.
A másik a narancslé, amit ilyenkor ajánlanak. állítólag étvágyfokozó hatása van.
Köszi a választ.
Teát szokott inni, a gyümölcsleveket sajnos még higítva sem issza meg, illetve kijön belőle.
Arra gondoltam, hogy azért ihat ilyen sokat, mert a tápszert sem issza, tehát más folyadék nem kerül be.
Kisfiam 1 hétig alig evett, amikor a foga jött. Volt olyan nap, hogy üveg alma-banánpürét evett, emellett rengeteget ivott.
Kibújt a fogacska, aztán 1 hétig szinte nem győztük etetni.
Nyugi, ha iszik kiszáradni nem fog, a lemaradást meg úgyis behozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!