Lassan 28 hetes leszek és mostanában kevesebbszer érzem hogy a pici mozog, bennetek ez nem szokot frusztrálni?
Deee!!! Szokott. Nagyon is aggasztó tud lenni.
(32 hetes vagyok). De legalább kétszer naponta azt mondják kell hogy mozogjon.
Ilyenkor már a hely is kisebb, nem mozog annyit, de pont ezért fontos odafigyelni. Nekem volt olyan napom, hogy gyakorlatilag nem mozgott egész nap!!!!!, viszont éjjel mondjuk már fel is ébredtem rá...illetve másnap mint aki be akarta pótolni "kirúgta a ház oldalát" :-))
Ne aggódj, de most léptél abba a terhességi korba, amikortól figyelni kell a rendszeres baabmozgást,legegyszerűbb reggel és este, mikor nyugodtan le tudsz ülni pár percre. Azért ha 2 napig nem észlelsz mozgást akkor majd irány a doki, de tuti nem lesz gond!!!
Üdv
Én meg pont az ellenkezője miatt aggódom, az enyém meg egyfolytában mozog már három napja, de reggel, este végig, talán délben van egy órás pihenő aztán kifújt. És még rugni is tud elég rendesen, ugylátszik még erre is van elég helye. Én attól félek valami nagy baja van azért mozgolódik ennyit, pedig nincsen sok helye már.
Nekem a védőnő azt mondta ha 12 órában 10 magzatmozgássorozat megvan, és reggel is meg este is jelentkezik akkor nincs baj. Azt is mondta ha valami nem stimmel azonnal kórházba, és egy ultrahang, abból bajunk nem nem lesz. 35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!