Akinek medencevégű fekvésű volt a babája a 28. héttől, befordult időre?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok, 2. baba.2011. jún. 23. 14:58
1/10 anonim válasza:
Nekem is feküdt mindenféle pózban, a 28. héten épp popsival előre. aztán a 32. héten már a feje volt lenn, én észre se vettem, mikor fordult be. na, onnantól viszont járni is nehezemre esett... ő nálunk a 4. baba.
3/10 anonim válasza:
29. héten voltunk UH-on, ott fejvégű volt, aztán 2 napra rá szépen kifordult, azóta faros. Én is nagyon reménykedem, hogy lesz szíves visszafordulni. :) Beszélgess hozzá sokat, én is azt teszem. Boldog babavárást! 32 hkm
4/10 anonim válasza:
Szia én is most írtam ki szinte ugyan ezt a kérdést :-)
Én a 28 . hétben vagyok és nekem is medence végű jelenleg :-S Remélem megfordul időben :-) Majd sokat beszélgetek vele,hogy tessék szépen megfordulni jobb az úgy nekünk hátha bejön :-)
5/10 anonim válasza:
Szia,még simán befordulhat.A 31. heti uh. volt az utolsó előtti,akkor és előtte is mindig farvekvésű volt a kislányom.Aztán a végére mégis befordult.Hogy mikor,azt nem tudom,de nagyon a végén.
6/10 anonim válasza:
3o. héten fejen állt, a 32.-en faros lett, azóta is az, most 35 hetes.
7/10 anonim válasza:
A 28. héten fordult át farosba, a jövő héten lesz programozott császárom ez miatt, mert azóta is úgy van. Állítólag van esély még akár a 37. héten is arra, hogy megforduljon, de csak akkor, ha előtte fordult át. Ha hetek óta faros akkor az úgy is marad, mert ahogy nő a méhed és a méhlepény valamilyen szinten idomul a babához és akkor már nem tud átfordulni. Nagyon császár ellenes vagy egyébként?
8/10 A kérdező kommentje:
igen, nagyon császár ellenes vagyok, az első gyermekünk természetes úton született, ha faros, én bevállalnám attól még a sima szülést.
2011. jún. 23. 17:09
9/10 anonim válasza:
Szia!
Én a 29. héten voltam utoljára ultrahangon, akkor faros volt a baba és nagyon bízom benne, hogy megfog fordulni, ugyanis én sem szeretnék császárra menni! :-) (Természetesen ha a baba egészségét ez szolgálja, akkor nincs mit tenni, de ha választhatnék akkor a természetes szülést választanám) Jövő hét szerdán megyek legközelebb vizsgálatra, majd megírom ha esetleg megfordult azóta! :-)
31 hetes kismama
10/10 anonim válasza:
Mindkét gyermekem faros volt a 28. héttől, egyik sem fordult meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!