33 hetes vagyok. Kb egy hete nagyon kívánom az édes dolgokat. Próbálok nem elcsábulni, de nem mindig jön össze. Eddig összesen 6kg-t híztam. Mit csináljak, hogy ne szaladjanak el a kilóim, így az utolsó hetekben?
az 6 kg az tök jó:)
szerintem egyél nyugodtan, én is ettem csokit, meg mindent
a joghurt nem elégíti ki a csoki-igényt :)
ha nem magas a cukrod, akkor meg pláne nyugodtan egyél
Nincs magas cukrom, teljesen jó volt a terhelésen. Minden értékem jó volt, eddig. :)
A csoki puding az nagyon jó ötlet, holnap csinálok is egy nagy adaggal. :)
Szia, en 23 hetes vagyok, es en is hasonloan "raindultam" az edessegre. De en is igyekszem kordaban tartani magamat, ezert en pl. : mazsolat eszem, vagy nugattal töltött müzlit, (sok tejjel es akkor jol ellaktat)
De mar volt ugy is, hogy "becsaptam" magamat, es egy teljesen mas (szinte ellentetes) izvilagu etelt ettem dirket, hogy ezzel "elüldözzem" az edes iz iranti vagyodasomat. Ez is egy bevallt modszer nalam.... Hatha neked is jo lesz...
Pl. savanyu kaposzta, uborka, vagy semleges izu tejföl, ezek gyakran vannak a hütömben emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!