Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes vagyok. Kb egy hete...

33 hetes vagyok. Kb egy hete nagyon kívánom az édes dolgokat. Próbálok nem elcsábulni, de nem mindig jön össze. Eddig összesen 6kg-t híztam. Mit csináljak, hogy ne szaladjanak el a kilóim, így az utolsó hetekben?

Figyelt kérdés
Ha megkívánok valami édességet, akkor eszek helyette valamilyen gyümölcsöt vagy gyümölcs joghurtot. Ha valami édes italra vágyom, akkor meg ásványvizet iszok szörppel. Igaz néha nem tudok ellen állni a csokinak vagy a sütinek. Ezzel nagy bajt csinálok? Nem akarok sokat hízni, mert így se vagyok nádszál vékony, éppen olyan elmegy kategória.
2009. márc. 24. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:

az 6 kg az tök jó:)

szerintem egyél nyugodtan, én is ettem csokit, meg mindent

a joghurt nem elégíti ki a csoki-igényt :)

ha nem magas a cukrod, akkor meg pláne nyugodtan egyél

2009. márc. 24. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Én csokis pudingot készítettem, ha már nem bírtam magammal, vagy banán turmixot mézzel és vaníliás cukorral. Így legalább a kálcium bevitel is megvolt. Egyszerre megettem a fél liter tejből készült pudingot, és ezután egy darabig nem kívántam édességét.
2009. márc. 24. 20:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Nincs magas cukrom, teljesen jó volt a terhelésen. Minden értékem jó volt, eddig. :)

A csoki puding az nagyon jó ötlet, holnap csinálok is egy nagy adaggal. :)

2009. márc. 24. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, en 23 hetes vagyok, es en is hasonloan "raindultam" az edessegre. De en is igyekszem kordaban tartani magamat, ezert en pl. : mazsolat eszem, vagy nugattal töltött müzlit, (sok tejjel es akkor jol ellaktat)

De mar volt ugy is, hogy "becsaptam" magamat, es egy teljesen mas (szinte ellentetes) izvilagu etelt ettem dirket, hogy ezzel "elüldözzem" az edes iz iranti vagyodasomat. Ez is egy bevallt modszer nalam.... Hatha neked is jo lesz...

Pl. savanyu kaposzta, uborka, vagy semleges izu tejföl, ezek gyakran vannak a hütömben emiatt.

2009. márc. 25. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:
nyugodtan egyél édességet,max annyit tarts be,hogy ezt délelőtt teszed,egyébként a 6 kiló hizás csúcsszuper,ráadásul ez nem a te plusszod,hanem a magzatviz,baba,méhlepény stb.,az első babámmal 15kg plusszom volt,mikor a kórházból kijöttem már nem volt rajtam csak 3 kiló felesleg,ja és ettem édességet,nem keveset.most a másodikat várom,rajtam 9 kiló van,de nem fogom vissza magam,elég lesz szülés után a restauráció,addig is lelkiismeret furdalás nélkül vétkezem,ez is egy jó dolog a terhességben.
2009. márc. 25. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!