Mi a véleményetek? A cukortesztet mennyire befolyásolja az édesség evés, illetve az édes ételek -pl. : császármorzsa, grízes tészta, tejbegríz stb.
A cukorteszt alatt nem lehet semmit fogyasztani, olyankor nem csak az edes etelek, hanem minden befolyasolja a teszt eredmenyet.
Szerintem inkabb arra gondolsz, hogy a multban elfogyasztott cukros etelek milyen hatassal vannak, lesznek a cukortesztre. Ha rossz a szervezet inzulinellatasa, akkor azt a dietas etrend mellett is kimutatjak.
En egyfolytaban edes eteleket kivantam es ettem, megis jo lett a cukoreredmenyem.
A cukor terhelés előtti nap még ettem palacsintát és jó lett a cukrom.A lényeg az hogy előző este 7 órától ne egyél semmit.Vizet is csak néhány kortyot és meglátod minden jól fog alakulni.Utána meg annyit ehetsz,amennyi jól esik.
Egyébként én is elég édesszájú vagyok és sok édességet eszem.
Nem a tesztelés előtti édesség evésre gondoltam. Második babámat várom, így tudom, hogy előtte nem lehet enni, hogyan zajlik a vizsgálat.
Első Manócskánál cukros lettem, de biztattak, hogy ez nem azt jelenti, hogy a következőnél is az leszek. Akkor nem voltam kívánós, most viszont nagyon kívánom az édeset. Szerencsére a súlyomat még nem befolyásolta nagyon. Odafigyelek azért, hogy a nap melyik szakában eszem ilyet.
Köszönöm a válaszotokat! Remélem most nem kell majd a cukrosság miatt diétáznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!