Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális hogy 28 hetesen...

Az normális hogy 28 hetesen még egyszer sem hallgattak szívhangot?

Figyelt kérdés
Barátnőimnek már a 20-24.ik héttől nézik!Szóljak az orvosnak vagy a védőnőnek?Érdekelne hogy mégis milyen.
2011. jún. 22. 16:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Minden ultrahang alkalmával nézte a doki,és minden alkalommal a védőnő is.2x voltam kismama.A védőnőnk nagyon alapos volt mindig:súlymérés,vérnyomás,vizeletből többféle teszt-csík,baba-szívhang,kérdés-tanács minden hónapban.Szólj nyugodtan,mert ez már nem az a szitú hogy ki ment a fejéből,és nagyon megnyugtató tud lenni a kismamának.
2011. jún. 22. 17:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Inkább szerintem csak nem vetted észre, mert olyan gyorsan csinálták, és nem hangosították ki neked. Kizárt. Már a legelső UH-on (kb 8hétig) is azt nézik, hogy ver e a kis szive. Rá is kell írniuk a zárójelentésre (Jó szívműködés). Késöbb, hogy megvannak-e a szív mind a 4 ürege. Vagy a tiéden ez nem szerepel?

A védőnőnek (kb 14. héttől) és az orvosnak is néznie kell minden alkalommal doplerrel, a kartonodra is rögzíteni kell.

Ha az eddig valóban elmaradt válts dokit!!!!!!

2011. jún. 22. 17:15
 13/18 A kérdező kommentje:
de van olyan a papíron hogy ép 4 üregű szív!csak sehol máshol nem nézik és a következő uh majd csak 32 hetesen lesz
2011. jún. 22. 17:18
 14/18 anonim ***** válasza:
A kiskönyvedben sincs vezetve?
2011. jún. 22. 18:25
 15/18 A kérdező kommentje:
A kis könyvembe semmi ilyesmi nincs :( oda is írnia kéne?
2011. jún. 22. 19:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, oda is írni kellene, a lap közepén van az oszlopa a magzatmozgás mellett. Nekem a 17. héttől nézték. Doki nem mindig, de a védőnő minden alkalommal.
2011. jún. 22. 19:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem 13. héten néztek szívhangot, de ezután a védőnő pis nézi és elvileg a 16. héten is van ultrahang, ahol szintén szívhangvizsgálat.
2011. jún. 26. 22:51
 18/18 A kérdező kommentje:

tegnap voltunk 4D ultrahangon és ott megnézték!Olyan jó volt hallani!Teljesen megnyugtató!

de mindenképp szólni fogok az orvosnak és a védőnőnek is!

2011. jún. 26. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!