28+3 hetes várandós vagyok. Mindenki azt mondja kicsi a hasam. Más is járt így?
Eddig nem érdekelt, mert minden vizsgálat rendben, de most már tényleg kezd zavarni, hogy mindenki azt hajtogatja ámélkodva, hogy mennyire kicsi a hasam. Magas vagyok amúgy (176cm), így én annak tulajdonítom a dolgot, hogy van babinkónak helye odabenn sok.
Másnak is hajtogatták ezt állandóan?
Nekem. Halálra idegesítettek vele!
A végén még be is fektettek a kórházba, mert a kislányom fejkörmérete is kicsinek tűnt. Aztán megszületett, gyönyörű volt és egészséges! :) (azóta is)
Ne aggódj feleslegesen, biztos semmi probléma nincs!
Testalkattól is függ amúgy.
Vannak, akiknek óriási a hasuk, másoknak meg nem! Ennyi. :)
Szia én holnap töltöm be a 28-at.
Nekem is kicsi a hasam. A csípőm nagyon széles és 172cm vagyok.
Szerencsére nekem nem mondogatják, de tutira zavarna.
Engem mással idegesítenek :)
Ne törődj vele, mondd, hogy legalább az utolsó nap is be tudod kötni a cipőd, és punktum.
Na engem meg állandóan azzal szekálnak, hogy milyen nagy a pocim! Én 165 centi vagyok és 77 kilóval indítottam, most vagyok 84! És szinte minden a pocira ment. Teljesen alkatfüggő, hogy kinek mekkora a pocak. A sógornőmnek meg szüléskor volt akkora, mint nekem most! Ne aggódj! Attól, mert kisebb a pocid, még egészséges a babád! Nekem meg annyit mondogatták, hogy tuti ikrek, mert mekkora nagy, hogy a végén már én is kezdtem elhinni és csak a 28. heti uh nyugtatott meg, hogy egyedül van! :) A szekálósok meg húzzanak a sunyiba!
30 hetes kismami
Még szeretnék egy történetet elmesélni. Az anyósom mesélte, hogy anno amikor a férjemmel volt terhes és bement szülni, a doki megtapogatta a hasát és azt mondta jó hangosan, hogy hát ez a gyerek sincs egy kiló sem. Majd arrébb lépett és a szülésznőnek mondta jó hangosan, hogy persze az anyósom is jó hallja, hogy hát ezek a mai kismamák nem is foglalkoznak a gyerekeikkel, csak az a fontos, hogy az alakjukat megtartsák. Gondolhatod, hogy esett neki. Aztán megszülte a több mint 3 kilós kisfiát (aki most 185 centi, széles vállú nagylegény!) Ja és még annyit, hogy egész terhességét végig zabálta szó szerint! Éjjel is képes volt enni.
Szóval ne aggódj! Amúgy a nagy pocinak is vannak hátrányai, nekem elhiheted! :)
A 30 hetes kismami
Szia
Nekem se túl nagy a pocim mindenki azt hiszi hogy a 7. hónapba lehetek pont ma terhesgondozáson panaszkodott nekem egy kismama hogy 32 hétbe van és egyre nehezebben viseli és hogy majd lassan én is megtudom milyen nehéz a vége felé aztán mikor mondtam neki hogy ne is mondja már a 37.hétbe vagyok teljesen ledöbbenve nézett rám :)
Mondjuk én az ilyennel nem foglalkozok a baba teljesen jól fejlődik és nekem nagy öröm hogy nincs óriás pocim mert így minden sokkal könnyebb :)
Nekem is sokáig kicsi volt.
Magzazvíz mennyisége normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!