Csinálta már valaki, Tényleg bejött?
Azt hallottam, hogy létezik olyan teszt, ami 6. héttől kimutatja a baba nemét. Van aki kipróbálta már? Bevált??
Előre is köszönöm a válaszokat:)
Nincsen olyan nagy számban kromoszómája? Uramisten, rég nevettem ekkorát:)
Ahogy az előttem válaszoló is írta, már a megtermékenyüléskor megvannak a kromoszómák, amik utána minden egyes sejtben megegyeznek:) Ez nem változik később, és nem is alakul:)
Ne haragudj, tényleg butaságokat irkáltál:)
én is hallottam ilyen tesztről- sőt egyszer itt olvastam, hogy valami zöldséglevet kell főzni... talán káposzta?? nem tudom hogy volt, és abba pisilni- és a színe vagy bíbor vagy lila... sajna nem tudom, hogy volt pontosan- de az a sima házi teszt is kimutatja hogy fiu-e vagy lány van a pocakban!
Bár jó lenne megtalálni ezt a kérdést, én is hat hetes kismama vagyok- két kisfiam van! :)
Kiváncsi vagyok most is fiu lesz-e vagy egy kiscsajszi?? :)
Gratulálok Neked!
Köszönöm, én is Gratulálok Neked!:)
Ez olyan, hogy pohárba kell, van hozzá ilyen csepegtető, rá kell cseppenteni a tesztre és rózsaszín(azt hiszem) vagy kék lesz.:))
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
ebben a kérdésben van ez a káposztás házi teszt!
ez ingyen van- ha gondolja valaki!!
:)
Sziasztok. Ezt találtam hátha aktuális.
Volt ismerősöm akinél bevált, és elég jókat írnak róla a fórumokon is. Olcsóbb is mint a szlovák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!