Csinálta már valaki, Tényleg bejött?
Azt hallottam, hogy létezik olyan teszt, ami 6. héttől kimutatja a baba nemét. Van aki kipróbálta már? Bevált??
Előre is köszönöm a válaszokat:)
"És az orvos nem tudja, de egy szar teszt igen??"
Én a terhességemmel is így voltam, a doki állította, hogy nem vagyok az, a teszt meg állította, hogy de.
És a teszt nyert. Ez azért elég gyakori, tudod?:)
A teszt szerintem is hülyeség, de azért a doki se mindenható, nem lát bele a gyerek sejtjeibe, hogy milyen kromoszómák vannak ott:) Vizsgálat viszont több is van ami igen:)
Így van, kedves utolsó:))
Különben megköszönném, hogyha csak akkor írnátok, hogyha a kérdésre válaszoltok. Ha nem hiszitek akkor nem kell itt megjegyezni: Köszönöm:)
szia
létezik ilyen teszt. nálunk Szlovákiában rendesen kapható a patikákban kb 35 euro /9500Ft/. 10-dik hét után lehet megcsinálni és akitol eddig hallottam annak mindnek bejott /én magam is patikus vagyok, nem egy emberrel találkozok naponta akit érdekel ez a téma/
sajnos csak szlovák oldalt találtam, így néz ki magában a teszt
99% írja hogy pontos /jobb mint a terhességi teszt átlaga/
utolso vagyok
még annyit találtam egy oldalon hogy ha nem jon be igérik hogy visszafizetik az árát
Szia
Erdekes amit irsz, en nem hallottam meg rola, mert maskepp biztos kiprobaltam volna (ket kislany utan jo lenne egy kek szinu teszt :D ).Es mit mutat a teszt ha ikrek es egyik fiu masik kislany? Fele-fele szinezest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!