Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csinálta már valaki, Tényleg...

Csinálta már valaki, Tényleg bejött?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy létezik olyan teszt, ami 6. héttől kimutatja a baba nemét. Van aki kipróbálta már? Bevált??

Előre is köszönöm a válaszokat:)

2011. jún. 22. 10:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"És az orvos nem tudja, de egy szar teszt igen??"

Én a terhességemmel is így voltam, a doki állította, hogy nem vagyok az, a teszt meg állította, hogy de.

És a teszt nyert. Ez azért elég gyakori, tudod?:)

A teszt szerintem is hülyeség, de azért a doki se mindenható, nem lát bele a gyerek sejtjeibe, hogy milyen kromoszómák vannak ott:) Vizsgálat viszont több is van ami igen:)

2011. jún. 22. 11:21
 12/27 anonim ***** válasza:
De, hogy valaki rápisil a 6. hétben a saját pisijével a tesztre és abból kiderül, hogy az embrió fiú vagy lány? Én akkor sem hiszem ezt el!
2011. jún. 22. 11:24
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
50 éve nagymamád se hitte volna el, hogy ha késik neki csak rápisil, és megmutatja terhes-e :)))
2011. jún. 22. 11:25
 14/27 A kérdező kommentje:

Így van, kedves utolsó:))

Különben megköszönném, hogyha csak akkor írnátok, hogyha a kérdésre válaszoltok. Ha nem hiszitek akkor nem kell itt megjegyezni: Köszönöm:)

2011. jún. 22. 11:35
 15/27 anonim ***** válasza:

szia

létezik ilyen teszt. nálunk Szlovákiában rendesen kapható a patikákban kb 35 euro /9500Ft/. 10-dik hét után lehet megcsinálni és akitol eddig hallottam annak mindnek bejott /én magam is patikus vagyok, nem egy emberrel találkozok naponta akit érdekel ez a téma/

[link]

[link]

sajnos csak szlovák oldalt találtam, így néz ki magában a teszt

99% írja hogy pontos /jobb mint a terhességi teszt átlaga/

2011. jún. 22. 13:29
 16/27 anonim ***** válasza:

utolso vagyok

még annyit találtam egy oldalon hogy ha nem jon be igérik hogy visszafizetik az árát

2011. jún. 22. 13:32
 17/27 anonim ***** válasza:

Szia

Erdekes amit irsz, en nem hallottam meg rola, mert maskepp biztos kiprobaltam volna (ket kislany utan jo lenne egy kek szinu teszt :D ).Es mit mutat a teszt ha ikrek es egyik fiu masik kislany? Fele-fele szinezest?

2011. jún. 22. 13:37
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom:)
2011. jún. 22. 13:40
 19/27 anonim válasza:
Na de nekem akkor is jobban tetszik a 10.hét mint a 6.-hét !!!!!! akkor már nagyjából kialakulnak a kromoszómák is szerintem de a 6.-hétben nem lehet eldönteni hogy fiú vagy lány mert ekkor szerintem még nincs olyan nagy-számban kromoszómája az embriónak !!!!! A 10.-hétbe már kialakulnak ezek a kromoszómák és akkor már megállapítható !!
2011. jún. 22. 18:56
 20/27 anonim ***** válasza:
A kromoszómák a fogantatáskor megvannak. Minden egyes sejtben. Nagyon butaságokat beszélsz.
2011. jún. 22. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!