Lehet, hogy később volt a peteérésem?
Ez nekem is zavaros! De ha 8 hetes vagy (elvileg annyi vagy),akkor már szívhangot kellett volna bőven hallani. Már előbb is!
3 mm-es petezsák nagyon kicsi! Mármint a korodhoz képest. Az kb. 5-6 hetes korú. Annyival lett volna később a peteérésed?
Azt nem tudom,hogy miért mondhatta,hogy nő,ha elhalt!
Szerintem keres másik orvost, kérj másik véleményt!
Hány napos ciklusod?
Én 36 napos ciklus mellett estem teherbe, így naptár szerintem 13 hetes terhesnek kellene lennem, de uh szerint csak 11 hetes vagyok! Az uh alapján vagyok kiírva is!
Az én orvosom nem mondott ilyet, hogy abortuszra kellene mennem! 5 hetes voltam uh alapján, akkor az írta a papírra, hogy missed ab gyanús. 2 hét múlva visszamentem és már volt szívhang is. Tegnap voltunk megint, tarkóredő 1,8 mm(nagyon jó), pillangó alakú agy, orrcsont kezdemény, ez mind arra utal, hogy minden rendben! Láttuk az arcát is, és ahogy a kezével a fülét kaparja! :o)
Az én tanácsom, hogy keres másik orvost, gyorsan!
Szorítok hogy minden rendben legyen! Ne idegeskedj, tudom, hogy nehéz, de probáld meg, mert a babának sem tesz jót! Szerintem kérj hüvelyi uh-t, tudom, hogy kellemetlen, de azzal jobban látják a babát még ebben a korban!
Majd írj, hogy mi volt kedden!
Szia!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van Veletek!:o)
Tegnap nagyon aggódtam értetek!
Gondolom, hogy óriási kő esett le a szívedről!
Akkor innentől már csak türelmesen várni kell a Picurkát, nagyon Veletek szeretne lenni! Boldog babavárást!
Ha van kedved néha írj, hogy mi van Veletek! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!