Milyen etelektol undorodtatok meg a terhesseg alatt? Illetve
miket esztek nagy boldogan?
Figyelt kérdés
En a 22. hetben vagyok, es a tojast kerülöm, valahogy nem erzem jonak... Sem a szagat, sem az allagat, viszont egyre jobban kivanom az edesseget, aminek nem nagyon örülök a kilok szempontjabol. Ja, eleinte (az elso trimeszterben az oliva bogyokat faltam, de mar rajuk sem birok nezni mert felfordul a gyomrom. )
Én rögtön a terh. elején a kávé szagát sem bírtam,persze azóta már iszom napi 1-2 gyenge Ricoré-t.Meg a hagymás dolgok illata is irritált,pl. amikor pörköltet csináltam és pirítottam a hagymát,ki kellett,hogy menjek.Valamint a füstölt húsokra,kolbász stb,ezeket sem tudtam megenni.Ami mindig jól esett a szőlő,a cukrozott eper,a jégkrém és végülis az alma kivételével minden gyümölcs.
2009. márc. 24. 11:17
2/14 anonim válasza:
Én még csak 6 hetes vagyok,de ölni tudnék a gyümölcsért,pedig régen nem voltam nagyon oda érte...
régen elég sok egészségtelen kaját ettem,pl sültszalonna,hát most rá se bírok nézni.Sztem tudja a szervezetem,hogy mire van szüksége :)
2009. márc. 24. 11:21
3/14 anonim válasza:
nekem csak a terhesség vége felé jutott eszembe a somlói galuska, de az szinte minden nap :))
2009. márc. 24. 11:24
4/14 anonim válasza:
Én 50kg-os piszkafaként kezdtem a terhességet. Alig ettem a terhességemig. DE azóta! Soha nem ettem semmilyen szalonnát. Most a sózótt szalonnátol a csécsi szalonnáig az angol szalonnán át mindent. Utáltam a mazarella sajtot. Na hogy 2 falatból lemegy a szappan nagyságú adag:D:D Illetve reggelente a lekváros fánkot toltam be 3-assával:D Sajnos az eladó néha csokisat adott amitöl rosszul voltam így a fánkot elhagytam:S Jelenleg 23 kg-ot szedtem fel,és nagyon jól érzem magam a bőrömben:D A kajával figyelek mert nincs helye... de a gyümölcs az örök favorit:D Mindenki azt mondja mindíg így kéne kinéznem mert végre nem vagyok összesesve:D Ez a második terhességem és merőben más mint az első...Ott 28kg lett a vége.Sztem most is leszek annyi. jó étvágyat mindenkinek ahhoz amit megkíván:D üdv:32 hetes pocis
2009. márc. 24. 11:37
5/14 A kérdező kommentje:
Hat igen! Öröm olvasni a kivanos kismamak sorait is, akik ilyen boldogak az izek vilagaban! :)
2009. márc. 24. 11:48
6/14 anonim válasza:
Onnantól kezdve, hogy terhes lettem, nem bírtam meginni semmiféle teát, és megenni a csokit. Megszerettem viszont a téliszalámit, amit előtte soha nem ettem meg.
Attól a naptól kezdve, hogy megszültem, újra tudok teát inni, csokit enni, és a szalámi is megmaradt :)
2009. márc. 24. 12:52
7/14 anonim válasza:
Én igazán semmitöl sem undorodtam meg,csak vannak napok hogy valami nem esik jól,de másnap szivesen megeszem...viszont amiket eddig nem ettem most mindennap beférne =) pl. eddig rosszul voltam a kakaótól,most reggelente azt iszok. Na meg a húsleves... =)
2009. márc. 24. 13:00
8/14 anonim válasza:
11 hetes vagyok, csak sós dolgokat tudok enni, mindenféle édestől, savanyútól rosszul vagyok, hányok. Nálam ez a 6. héttől kezdődött, remélem nem tart sokáig.
2009. márc. 24. 13:15
9/14 anonim válasza:
Sziasztok! Én a terhesség előtt tömtem magamba a joghurtot, nem volt olyan nap, hogy kimaradt volna az adag, a másik favorit meg az egészmogyorós csoki volt. Amióta terhes vagyok, egyiket sem tudom megenni.
Viszont kívánós nem nagyon voltam eddig, egyedül az ecetes-cukros saláta (sima fejessali),meg a cékla, ami bármihez jöhetett. Most pár hete (32 hetes vagyok) viszont ölni tudnék a tojásos nokedliért természetesen salátával, illetve a hamburgerért, ami pedig csak kólával jöhet szóba. Ha az nincs hozzá, nem is kell. Furcsa, mert előtte nem érdekelt annyira, akkor inkább a Nestea nyomult. De változnak az idők, az igények, mi is, meg a pocaklakó is...
2009. márc. 24. 13:54
10/14 anonim válasza:
én rengeteg szőlőt és gyrost ettem. A gyros után pusztultam el, annyira kívántam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!