Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől undorodtatok meg a...

Mitől undorodtatok meg a terhesség elején? Volt, aki abból gondolta, hogy terhes és tényleg az volt?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 12:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én bármitől ami fokhagymás, és a zsiros nehéz ételektől, a kinai, thai kajáktól, amit előtte imádtam. De akkor már tudtam hogy terhes vagyok mikor elkezdtem undorodni.
2009. nov. 9. 12:49
 2/20 anonim ***** válasza:

Én mensi előtt folyton csoki és édességet ennék tonnaszám.

Amikor anno terhes lettem, már feltünt, hogy nem kivánom az édességet, sőt amikor teszteltem magam, hogy meg bírom-e enni, akkor még arra sem voltam hajlandó, hogy bekapjam.

Érted. Tehát nagyon nem ment. Már akkor tudtam :)

De sajnos volt olyan hónapom,hogy tök ellentétes tüneteim voltak, aztán mégsem voltam terhes. Szerintem bebeszéltem magamnak.

Tehát ez a megérzés dolog csak akkor működik, ha nem vagy ráállva a témára :)

2009. nov. 9. 12:54
 3/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a paprikás csirkétől voltam rosszul a szagát sem bírtam.Egész terhesség alatt nem bírtam enni pedig az az egyik kedvencem.

2009. nov. 9. 13:24
 4/20 anonim ***** válasza:
Nekem hányingerem lett 1 korty tejeskávétól.Innen sejtettem,hogy jön a baba:)ez már a 2.terhességemnél is így volt,nekem ez a tuti jel,még jóval a tesztelés előtt.
2009. nov. 9. 13:24
 5/20 anonim ***** válasza:
Az olaj, a kávé, az alkoholos italok valamint a cigi szagától kezdtem el nagyon durván undorodni, 1 hét múlva kiderült, hogy terhes vagyok.
2009. nov. 9. 13:29
 6/20 anonim ***** válasza:
Én amiket imádtam (szaftos husikat) rájuk se birtam gondolni, na meg a kávé. Hogy mennyi idő után arra nem emlékszem. Most 6 hetes vagyok de még hál Isten nincs ilyen tünetem (kopp, kopp). :-)
2009. nov. 9. 13:30
 7/20 anonim ***** válasza:

JAAA tényleg, (2.vok) meg a kávé!!!

Én nagy kávés vagyok és csak pár nap múlva jöttem rá, hogy nem kávézom :))) És tényleg nem kívántam... Pedig análkül szóba nem álltam senkivel addig.

2009. nov. 9. 13:33
 8/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a Vadas volt a problémás ételem. Kétszer ettem, mind a kétszer ki is jött. Utána többet nem is próbálkoztam, mert már attól öklendeztem, ha rá gondoltam... :-)

2009. nov. 9. 15:02
 9/20 anonim ***** válasza:

Más volt az íze a kólának, nem esett jól. Azóta sem iszom. A halnak meg egyenesen keserű, pocsék íze volt. Azzal sem próbálkoztam többször.

De nem ebből jöttem rá. Akkor már egy hete tudtam, hogy terhes vagyok, mert teszteltem.

17h

2009. nov. 9. 15:33
 10/20 anonim ***** válasza:
édesítőszer, fogkrém, minden, ami mentolos
2009. nov. 11. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!