Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől undorodtatok meg a...

Mitől undorodtatok meg a terhesség elején? Volt, aki abból gondolta, hogy terhes és tényleg az volt?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 12:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kávé, textilöblitő, folyékonyszappan, parfüm...mikor a második babámat vártam már nagyon korán érzékeny voltam a szagokra.
2009. nov. 11. 07:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Kávé, cigi, majonéz. De akkor már rág tudtam, hogy terhes vagyok.
2009. nov. 11. 07:42
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem a kedvencem a bableves és amikor undor fogott el tőle,rögtön mentem tesztért.Akkor még csak pár napot késett és nálam az megszokott.De a bablevest mindig imádtam.Tudtam,hogy ez nem lehet más csak terhesség és igazam volt.Boldog babavárást!

23hetes km.

2009. nov. 11. 08:06
 14/20 anonim ***** válasza:
én semmitől nem undorodtam, viszont sokkal jobban kívántam a kefirt és a paradicsomos ételeket.
2009. nov. 11. 08:07
 15/20 anonim ***** válasza:

sziasztok! én a camambert sajtot a terhességem előttig két pofára tömtem, volt, hogy azt ettem csak egész nap :)

aztán egyszer csak rosszul lettem tőle, amikor kibontottam. később már a gondolatától hányingerem lett. kiderült, terhes vagyok. nos, azóta megszületett a fiam, megint állapotos vagyok és azóta sem ettem camabert sajtot :)

2009. nov. 11. 09:48
 16/20 anonim ***** válasza:

Édesítővel ittam (volna) a kakaót, de majdnem visszajött, ki is öntöttem, bár akkor még azt gondoltam, hogy megromlott az édesítő.

Pici gyanúm volt, mert tervezett gyerkőc volt, és akkor már 1 napja késett.

Utána pár hétig semmilyen édesre nem bírtam ránézni, főleg, amikor a párom kente nutellával a kenyerét, kitakartam a látványt a kezemmel, majdnem attól elhánytam magam. :)) ő meg csak röhögött.:)

Aztán ez elmúlt.

2009. nov. 11. 09:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Cigi és kávé!!!!!
2009. nov. 11. 10:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia a reggeli tejeskávém a csapban landolt...ez volt az első undor aztán az illatok öblitő parfüm stb...

25 hetes

2009. nov. 11. 13:49
 19/20 anonim ***** válasza:
szia én most tudtam meg hogy terhes vagyok :) én végülis az édestől undorodom mai napig és minden ami paradicsomos azt kétpofára zabálom :))
2009. nov. 11. 14:33
 20/20 anonim ***** válasza:
uolsó vagyok :) egyedül az ananászlevet bírom meginni meg a citromos dolgokat
2009. nov. 11. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!