Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama nadrágból 36-os a...

Kismama nadrágból 36-os a legkisebb? És mit vesznek fel azok, akiken a 36-os lóg-combon és fenékben?

Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 08:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is így járam lóg még mindenhol a naci de már kényelmesebb mint a sima nadrágjaim én ugy szoktam felvenni,h betürök egy felsőt a gatyóba és akkor nem csúszik le. szép babavárást egy 28hetes pocakos
2009. márc. 24. 08:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Pocinál jó is lenne,de a fenék és combon mintha 3számmal nagyobb lenne.

Borzalmas.

2009. márc. 24. 08:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Na, ezt én sem értem. Vettem 38-ast, és fenéken meg combon lóg, mint tehénen a gatya. Nem érzem bennük a legjobban magam.

De sokkal-sokkal jobb, mint az eddigi gatyóim, mert nem szorítanak. Úgyhogy akármilyenek is, de én hordom. És büszkén, mert jobban látszik bennük a pocakom! :)

22 hetes

2009. márc. 24. 08:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én fel sem tudom venni a 36-ost, mert leesik rólam. Nagy nehezen sikerült egy nagyon jó kismama farmert vennem 34-es méretben a C&A-ban. Nem szántam rá eredetileg annyit amennyit kifizettem végül, de megérte, mert nagyon csinos fazon. Ebben kismamaként is nőcisnek tudom érezni magam.
2009. márc. 24. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
én is a C&A-ban vettem egy farmert, illetve Budapesten van pár üzlet, ahol lehet xs-es nacikat kapni. bár eleinte még az xs-es kordbársony nacim is picit bő volt combban, azért most már (34 hetesen) rendesen feszül a pocakom miatt..
2009. márc. 24. 15:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát igen ezen én is morogtam egy darabig, hogy kismamáknak miért nem csinálnak rendes nadrágot, ami passzos combban meg fenékben... Aztán beletörődtem, hogy nincs. Vettem 2 nacit, tulajdonképp bár sportosak, kifejezetten jól néznek ki. Viszont azért ezekhez sokkal nehezebb öltözködnöm, mert csak a sportos cipő passzol hozzájuk és egy nőiesebb felső is hülyén mutat mellettük. Igazából még nem is zavarna, hogy laza fazon, mert hordok én nyáron laza fehér nacit kistrikóval nade ha nagy lesz a hasam akkor legalább a nadrág lehetne szűk, hogy látszódjon, hogy nem vagyok dagadt, csak pocis. Na mindegy én nyáron szülök, kis lenge ruhácskákban sztem csini leszek. :-D
2009. márc. 24. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát igen... én nem tudom hogy gyártják ezeket a nadrágokat, de a 70 kilómhoz és vastag combjaimhoz a 36-os (C&A-s) naci passzol. Vastag harisnya nélkül meg az is lóg a fenekemen és a combomon sem éppen feszes. De szerintem van 34-es is, bár gondolom az sem a vékonykákra való. De kifejezetten kismami boltban szerintem vannak normális méretűek is. (A barátnőm mondta.)
2009. márc. 24. 18:15
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

Talán tudok segiteni:

Kismamaruhák készitése a bolti ár feléért.Keressétek Szécsi Szilviát Tel: 06-20-442-7120

E-mail:sziszilva@freeemail.hu

(nadrágok:3500-4000 forint,34-52-es méretig

2009. márc. 29. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!