Hányas a legkisebb méretű ruhácska, amit beszereztek a babának?
Létezik 48-as, 50 -es a korababáknak, mi ilyet nem vettünk előre, hisz nem számítottunk koraszülésre.
Végül aztán kellett pár db 50-es (2210 grammal és 49 centivel jöttünk haza a kh-ból), de irtó gyorsan kinőtte őket, kb 2 hét alatt.
Az 56-osok kb egy hónapig voltak jó rá.
Ebből kiindulva most a második babónál zömmel 62-essel készülök majd, ezeket legalább tovább tudja hordani - ha meg mégis kell néhány kisebb darab, azt a nagyik örömmel pótolják majd.
Csak 62-est vettem, kaptunk ajándékba egy 56-os szettet.
Én nagy babára számítottam, végül 4 kg-mal és 55 cm-rel született, az 56-ost alig bírtam ráadni a kórházban, többet nem is volt rajta.
Mi csak 56-tól fogunk venni.
De azért nem értem, hogy miért kell azokat lepontozni akik vesznek ettől kisebb méretűeket is. Ezt mindenki maga dönti el.
Én már találkoztam 44-es bodyval is! Szerintem ne vásárolj nagyon sok kis méretű babaholmit. Az utolsó hetekben már mondanak egy megközelitő hosszúságot, abból indulj ki. Egy példa: az unokatesóm 18db 52 és 15db 56-os szettet vett a babának, 61 centivel született és a 62-es ruhácskák sikitva mennek rá. De nem baj, igy megöröklöm én a holmikat, és lehet, hogy mi sem használunk belőle egyet sem :-)
Boldog babavárást és babázást mindnekinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!