Mit tegyek? Hogyan tudnám meggyőzni anyukámat?
18éves vagyok és terhes. Nem volt tervezett, gyógyszer mellett fogant. Szeretném megtartani a babát, illetve szeretnénk megtartani a párommal!
Anyukám erről hallani sem akar. Nem érdekli, hogy mit mondok, csak az abortusz lebeg a szeme előtt!
Nekem már csak 1évem van hátra a suliból, aztán meg lesz az érettségim. Sulit fogok váltani, levelezősön fogok leérettségizni. A párom fősulis, már csak 1féléve van hátra(3tárgy nem sikerült neki). A páromnak van saját lakása(nem albérlet) Júliustól, lesz munkája is, 80.000ft-ot fog keresni. Lesz 80.000ft+gyes+csp. Én úgy gondolom, hogy ennél rosszabb anyagi helyzetben lévők is vállalnak babát.
Mit tegyek, hogy anya elfogadja azt, hogy terhes vagyok?
Nem szeretnék vele haragban lenni. Leginkább azt nem szeretném, ha kirakna otthonról! Lenne, hova menni, hisz ott van párom lakása, de akkor sem esne jól.
Már semmivel sem tudok hatni rá. Egyik fülén be, másikon ki.
ne haragudj de számomra kicsit felháboritó a hozzátok hasonló felelőtlen gondolkodás.
s mégis mi a jó francból fogjátok eltartani azt a csecsemőt?
tudod te h mennyi mindent kell megvenni neki mire megérkezik s onnantól is mennyi mindenre van szüksége? a párod fősulis gondolom nem keres...te gimis vagy, nem kapsz tgyást meg gyedet, csak gyest ami kb 26E Ft...jó plusz 12E a családi de az még igy sincs 50E ft egy hónapban....anyukádnak és a párod szüleinek kéne támogatni, eltartani, elnevelni a kicsit.
az ok h egy csoda egy kisbaba s náluk jobban senkit nem lehet szeretni, de annak a babának valahová meg is kell születnie és fel kell h neveljék a szülei s nem a nagyszülei...
lehet h most bunkonak tűnök,de hidd el nem az a célom h bántsalak...de fel kell nyitni a szemeteket...s az hmajd lesz valahogy szintén egy buta hozzáállás...nektek még élni kell, neked is tanulni, utazni,bulizi, haverozni stbstb...de nem is a kor ami a legfontosabb, hanem a körülmények,ami a ti esetetekben nem adottak még sajnos..
szerintem ha logikusan gondolkozol akkor megértheted édesanyád...szerintem bőven ráértek még a babavállalással.
egy 13hónapos nagyfiu és egy 5hetes pocaklakó anyukája
Az utolsó válaszolót cáfolnám!!!
Én is 18 éves vagyok 28 hetes kismama és bármilyen meglepő lassan már majdnem minden megvan a kisbabámnak hozzá tenném hogy a baba kocsin kívül mindent mi vettünk meg a párommal úgy hogy albérletben lakunk!!!(nem használtat)
És ha jobban elolvastad volna saját lakás és a párja dolgozik!!!!!
Kedves kérdező!
szerintem hagyj egy kis időt anyukádnak kicsit gondolj bele a helyzetébe és hidd el nekem hogy melletted fog állni!!csak kell neki egy kis idő hogy feldolgozza hogy a 18 éves kislánya már nem is olyan kicsi.Én szerintem nem kell addig várni amíg megszületik a pici szerintem amikor elkezd nődögélni a pocakod már akkor elkezd megbékélni de mindenesetre addig is kitartás!!!!
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!