Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mondtátok el a "nagyobb"...

Mikor mondtátok el a "nagyobb" közönségnek a hírt? Barátok, ismerősök, rokonok.

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 13:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%

14:22 vagyok.

Nézd,én ezt úgy gondoltam végig,hogy annak mondom akinek ha baj lenne azt is elmondanám minden zokszó nélkül.

Ezt értsd úgy,hogy ha pl elmenne a babám (aki nem fog mert fő a + hozzáállás) akkor igencsak pocsékul érintene ha mindeféle ismerősnek és kolegának magyarázkodni kéne hogy mi történt. De a család az család, nekik elmondanám,hoyg mi történt.

Idegeneknek semmi köze hozzá.

Érted?

Van aki babonából nem mond semmit,én nem a babona miatt vártam amíg vártam,hanem azért,hogy ha baj lenne/ lett volna akkor ne kelljen erről fűvel-fával beszélnem.

2011. jún. 20. 15:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Igazad van. Szerintem a szüleimnek elmondom, a többiekkel még várok egy kicsit...
2011. jún. 20. 15:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Első babát azonnal mindenkinek,de sajnos ő nem maradt velünk.Mivel a rossz hír már nem terjedt olyan gyorsan,és hónapok múlva is előfordultak kellemetlen beszélgetések,ezért a kisfiamat csak a 12. héten mondtuk el a családnak,és utána mindenki másnak.A főnököm volt kivétel,neki el kellett mondani rögtön,mert másnaptól nem dolgoztam.
2011. jún. 20. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!