Nagyon fáradt vagyok pár napja, hiába alszom egy csomót. Mit lehet tenni?
ez természetes is lehet.
magnéziumot azonban már ne szedj!
nem nagyon tehetsz semmit szedd a vasat ezerrel és pihenj ha megteheted.
A magnézium és a vas üti egymást, úgyhogy azokat ne szedd egymás mellett! Nem engedik egymást felszívódni, úgyhogy kb olyan, mintha egyiket sem szednéd. Gondolom ha vérszegény vagy akkor a vas a fontosabb, a magnézium inkább görcsoldó, és ha nem keményedsz nincs rá puszban szükséged, elég ami az Elevitben van. De beszélj a védőnőddel vagy a dokiddal szerintem. Próbálj meg több szénhidrátot enni (kenyeret, zsemlét), az a szülésnél is fontos, hogy legyen energiád, én legalábbis így hallottam. Én most vagyok a 39. hétben, és 3 héttel ezelőtt én is így voltam mint te, csak én aludni sem tudtam. Most viszont aránylag jól ki tudom pihenni magam, kaptam egy kis bónusz pihenést :-)))) Még annyi, hogy a vége felé a magnéziumot már nem ajánlják, mert görcsoldó, és elnyomhatja a fájásokat. Remélem neked is csak átmeneti :-))))
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!