Két egymástól teljesen különböző terhességnél a babáid azonos vagy különböző neműek lettek?
Gondolok itt a rosszul létekre,kívánósságra,arra hoyg miket kívánsz,stb...
Már van egy kislányom.
Most várom a második babánkat,de ez a terhesség egyenlőre (még csak 10 hetes) teljes mértékben más,mint az első. Erre mindig megkapom,hogy akkor most fiú lesz.
Elsővel idilli alighányós aligémelygős folytonfitt - kislány
második: 16. hétig émelygős jópárszorhányós iszonyatfáradt
fiúcska.
Szóval lehet alapozni erre de azért az természetes hogy a tesóval fizikálisan nem leszel olyan nyerő mint az első terhességnél.
A kívánósság nekem tökegyformán alakult édességre rá se birtam és birok nézni itt a nem megtippelése nem jönne be. De mindkettőnél ugyanugy megvan a vadászkutya szaglás.
Jó egészséget! Bárki is legyen a pocakban!
1. meg se éreztem semmit: lány
2. végighánytam a 9 hónapot:lány
3.meg se éreztem:fiú
nálam nem jött be
Meg se éreztem semmit-lány
Meg se éreztem semmit-fiú
Szóval ha egyforma terhességből születhet különböző nemű gyerek, akkor különböző terhességből is születhet egyforma nemű gyerek.
Első:problémamentes terhesség, csak kolbászt ettem volna kolbásszal: fiú
Második: hányás, bélgörcsök, kilószámra ettem a gyümölcsöt és a fagyit: fiú
Szia!
Az első babámnál a 9 hónapból 7 hónapot végig hánytam :)
Fiú lett.
A második terhességemet meg sem éreztem, csak a hasam nőtt, meg néha dokihoz kellett menni :)
Fiú lett.
Most a harmadik babánál "csak" 15 hetet hánytam, nagyon jól vagyok.
Kisfiú lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!