Nem személyes csak kíváncsi lennék rá?
Sziasztok. Van a baráti körünkben egy nő aki elvileg most 6 hetes terhes.
Amikor még csak négy hetes volt már fáradékonyságra meg rosszullétre panaszkodott.
A nő amúgy is kényes.
Az érdekelne, hogy néhány nő miért úgy fogja fel a terhességet mint valami betegséget amikor ez a legszebb rész kezdete az életében??.
17/L
Szia!
Én is fültanúja voltam egy beszélgetésnek a gyógyszertárban, ahol egy férfi mesélte el a gyógyszerésznek, hogy a felesége még mindig kórházban van, ugyanis olyan sokat hányt, hogy jóval kevesebb a súlya mint a terhessége előtt. Tehát nem, hogy hízott volna, hanem jócskán lefogyott. Azt hiszem 41 kilót mondhatott, ha jól emlékszem. Én hála Istennek azok közé az emberek közé tartozom akik vígan élik életüket és semmi bajuk nincsen általában de azért az elején velem is előfordult, hogy egyik pillanatban még ébren voltam a másikban pedig már úgy aludtam mint a bunda mert annyira fáradtnak éreztem magam. Sőt, van amikor én is émelygek és rosszul vagyok és ha ezt esetleg szóvá teszem az nem azért van mert kényes vagyok, hanem mert valóban úgy van. Tehát amíg nem voltál terhes és nem tudod ezeket, addig ne ítélj el senkit :-) Mert nem tudhatod, hogy a Te várandósságod milyen lesz!
30 hetes kismama
Azt tudom, hogy en egyaltalan nem vagyok kenyes, sot, nagyon porgos tipus. Ezt mutatja az is, hogy direkt vallaltunk ket gyereket 14 honapos korkulonbseggel, raadasul segitseg nelkul tettuk, a ferjem kb egesz nap dolgozott, az osszes rokon, barat tolunk 1500 km-re elt. Nah, ezt csak azert irtam le neked, hogy lasd: konkretan mazochista vagyok szinte es nem is lett volna kinek kenyeskedem.
Rosszul soha sem voltam, de az igaz, hogy elso babat varva mar kb az 5. hettol csak aludni jartam haza, munkaba indulas elott fel oraval alig tudtam felebredni, hajnali hatra jartam. Delutan 4re ertem haza, agynak estem, este hetkor felebredtem, vacsoraztam, furodtem, megfoztem masnapra es lefekudtunk aludni. :-) Ez kb a 11. hetig tartott, nagyon KO voltam, munkahelyemen alig tudtam nyitvatartani a szemem.
A masodik terhesseg elejen pedig volt olyan, hogy az akkor fel eves babam lent jatszott a szonyegen, en mellette, agynak tamaszkodva. Aznap vartam az uj babakocsink kiszallitasat, egesz nap lestem, hallgattam a csengot. Es akkor, ott ugy beajultam, hogy 15 perccel kesobb emberdtem arra, hogy a fiam a labujjammal jatszik. Az ajtoban pedig ott vart az ertesito at nem vett kuldemenyrol. Majd szetvetett az ideg, rendesen feltem magamtol hogy igy beajultam a gyerek mellett.
Szoval van ilyen.
Egyebkent a masodik trimesztertol mindket esetben energiabomba voltam vegig, az utolso nehany hetben aludni sem tudtam, ugy sem voltam faradt, reggel hatra mar minden nap friss zsemlet/kenyeret/kakaos csigat sutottem. Vagy epp ejszaka vasaltam. Szoval az almossag pont az elejen volt nalam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!