Kiváncsi lennék, hogy milyen a kádban való vajúdás? Írjon akinek van személyes tapasztalata.
A múltkor voltam a párommal a máv kórházban a szülőszoba látogatáson,és mondták,hogy van ilyen lehetőség,hogy a kádban is lehet vajúdni,nagy labdákon,bordásfalnál és sima ágyban is.
Melyik lenne a jó,vagy igazából a "könnyebb"?:-)
32hetes km.
ezzel az a baj hogy tök jó hogy lehet de ha majd ott leszel akkor fogod tudni hogy igazán arra vágysz-e.
nálunk - debreceni klinika- nem lehetett csak ágyon fekve lenni és őszintén ha lett volna kád meg labda meg bordásfal akkor se kellett volna...
majd ott akkor kiderül hogy szeretnéd-e igénybe venni.
persze valóban jó hogy ilyen intézményben szülsz majd de a legnagyobb áldás a bababarát szemlélet és az apás szülés ez a kettő ér a legtöbbet.
Én Békéscsabán szültem 2 éve.
Ott is volt kád, nagyon dicsérték, ezért szerettem volna beleülni. A szülésznő azt mondta, hogy még korai, meg gyengíti a fájásokat...stb. Egyszer gondoltam egyet, engedtünk bele vizet a párommal, és beleültem. Nagyon jó volt, és még a tágulásban is segített.
Én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!