Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen kinek mennyi volt...

32 hetesen kinek mennyi volt a baba súlya?

Figyelt kérdés
Csütörtökön megyek uh-ra,és rettenetesen izgulok,mert 26 hetesen volt a pici lányunk,820 gr.Erre a doki azt mondta,hogy a görbe legalsó értéke.A védőnő szerint nem volt vészes!A párom totál kiakadt,hogy most már zabálnom kell.De én nem birok enni.Nem fogyózok,de az elején 3 hónapig hánytam.Aztán meg inkább szomjas vagyok,mint éhes!Eszek,de nem zabálok.Na,jó lehet hogy inkább csak keveset eszek,de amennyi nekem jól esik.A húst pedig csak ritkán,mert mióta terhes vagyok,egyáltalán nem kivánom.Most totál ideges vagyok,hogy ha megint kicsi lesz a babóca súlya,a párom leszedi e fejemet!!!Irjatok légyszives!!!!!!!!!!!!
2009. márc. 23. 20:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hali!Az a gond,hogy a tehesvitaminoktól is hánytam,ezért azt mondta a doki,hogy hagyjam abba.Vitaminokat nem szedek,csak vasat és b6-ot,de nagyon sok gyümölcsöt és zöldséget eszek.Viszont rengeteget iszok.A párom szerint ez a gond,hogy telitem magam inivalóval és emiatt nem kivánok enni.De hát,gyötör a szomjúság!Na,mindegy.Nemsokára kiderül.mennyit nőtt a baba.amugy eddig 8 kg-ot hiztam.Üdv.
2009. márc. 24. 08:55
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem 31,3 hetesen volt 1600 g. azt mondták ez normális súly.
2009. márc. 24. 08:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne izgulj, az utolsó időben sokat híznak a babák. Meg aztán a gép csak saccolja a súlyát, de lehet eltérés.

2009. márc. 24. 09:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Mit nem adnék egy normál vagy kissúlyú babáért. Nekem a 30+3 hetes uhg-n volt 1770gr. Második babám,és az elsőnél nagyobb lesz a dokim szerint. (4130gr,58cm) Egy barátnőm 2400gr-os és 46cm-es babót szült,és totálisan jól vannak. Egyetlen gondjuk hogy ilyen pici ruhákkal nem készültek...Ne aggódj,ha jól van a baba,még ha pici is akkor majd idekint megnő:D Én irigyellek:D Boldog babavárást: 32 hetes pocis
2009. márc. 24. 10:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia, én majd a jövő héten tudok csak uh-ra menni, 33 hetes leszek. Az előző uh-n 28 hetesen voltam, akkor volt 1253 g. Amúgy én is -4 kg-mal indultam a terhességgel, mert 4 hónapig hánytam. Most sem eszek túl sokat, mert ha kevés a hely a drágámnak, kinyomja belőlem, és megint hányok. De így is jó húsban van szerintem. Ne aggódj, a párodnak meg mond meg, hogy nincs sablon a gyerekekre. Amúgy meg ha a szervezeted kívánja a sok folyadékot, miért ne innál. Engem állandóan azzal nyaggatnak, hogy igyak, mert a napi folyadékbevitelem nem szokott több lenni, mint 1 liter. Az sem ideális, de én meg nem tudok többet, ha beleszakadok sem. A pici úgyis elveszi, ami kell neki, legyen szó folyadékról, vagy táplálékról. A szervezeted tudja, mi kell neki.
2009. márc. 24. 14:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi!Aranyosak vagytok!Mindenkinek boldog babázást és babavárást!
2009. márc. 25. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!