32 hetesen kinek mennyi volt a baba súlya?
Figyelt kérdés
Csütörtökön megyek uh-ra,és rettenetesen izgulok,mert 26 hetesen volt a pici lányunk,820 gr.Erre a doki azt mondta,hogy a görbe legalsó értéke.A védőnő szerint nem volt vészes!A párom totál kiakadt,hogy most már zabálnom kell.De én nem birok enni.Nem fogyózok,de az elején 3 hónapig hánytam.Aztán meg inkább szomjas vagyok,mint éhes!Eszek,de nem zabálok.Na,jó lehet hogy inkább csak keveset eszek,de amennyi nekem jól esik.A húst pedig csak ritkán,mert mióta terhes vagyok,egyáltalán nem kivánom.Most totál ideges vagyok,hogy ha megint kicsi lesz a babóca súlya,a párom leszedi e fejemet!!!Irjatok légyszives!!!!!!!!!!!!2009. márc. 23. 20:40
2/16 anonim válasza:
A baba mérete nem csak attól függ,h mennyit eszel!!!Én teljesen normálisan kajáltam,a babám 3090 grammal született,az elsőnél meg aztán annyit ettem,mint egy hadsereg,a baba 3390 gramm volt...a 2.babám kb.1800 gramm volt 32 hetesen.
3/16 anonim válasza:
Szia! Én nem sokat eszem, nem is birok ,de szerintem sem függ össze a baba súlya azzal, hogy mennyit eszünk. A lényeg hogy táplálkozz változatosan, egészségesen. 32hetes uh a babám 2500gr-ra mérték, a védönö szerint túl nagy. Boldog babavárást! Anita
4/16 A kérdező kommentje:
Te jó Ég!Köszi a válaszokat!Hát,nem is tudom!Szerintetek létezik hogy ennyit nőtt volna 6 hét alatt?????????????
2009. márc. 23. 20:53
5/16 A kérdező kommentje:
Na,most még jobban izgulok!!!!!!!!!!!
2009. márc. 23. 20:54
7/16 anonim válasza:
ja, bocs mostmár értem mit irtál!!
8/16 anonim válasza:
Szia.Nekem 1800g volt a 32.héten,2800g a 36.héten és 39+4napra született meg a kisfiam 3150g és 51cm-el:D.Már 6.5hónapos és 8.5kg:).Én sem ettem sokat összesen 9kg híztam,mégis normális lett a babám.Nyug,nem lesz baj.
6.5hós baba anyuja
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és megnyugtató válaszokat.Remélem azért jó sulyban lesz a lányunk.Nemsokára kiderül.Szép estét mindenkinek!!!
2009. márc. 23. 21:07
10/16 anonim válasza:
én pont múlt héten voltam 32 hetes uh-n, 2240 gramm-ra saccolta a gép, azért ezek az adatok sem annyira pontosak.. én is hánytam 3 hónapig, sokat fogytam, most sem eszek többet, mint terhesség előtt, húst is ritkán, ugyanúgy, mint Te. Viszont elevitet szedek, meg kicsit többet nassolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!