Idegileg teljesen kivagyok borulva, mit tegyek?
Jajj, ez nagyon rossz így. Nemcsak neked, a babának is. Ezek lehetnének életed egyik legszebb hónapjai! Ha nagyon nem bírod, mindenképp menj! elmehetsz szó nélkül is (szülökhöz, ha van rá lehetőséged), de a legjobb lenne, ha leülnél a pároddal, és elmondanád neki, hogy ez így nem mehet tovább. Javasold neki, hogy költözzetek külön. (Tudom, hogy ez nagyon nehéz lehet, pláne az anyagiak miatt) Adj neki ultimátumot! Szögezd le, hogy te mindenképp mész, aztán ő dönthet, hogy megy-e veled ill. veletek. Drasztikus módszer, de talán hatásos.
De először is, próbálj megnyugodni!
Minden jót! Cs.
Szia,
Sajnos minden eggyes inger akár boldogság vagy rossz kedv, de főleg a remegéses idegesség eljut a babádhoz, mert a tested kémiai anyagokat választ ki és eljut hozzá az érzésed. Neked most nyugalomra lenne szükséges, és nem pedig a feszültségre.Talán ezzel jobban ártasz neki, mintha dohányoznál vagy bármi mást csinálánl.Szerintem is költözz haza, biztosan szívesen látnak.Pihenned kell, és a babukáddal foglalkozni, pozitív gondolatokkal.Befolyásolni fogjátok az élethez való állását, és mégha nem is lesz látható baja a babának nem szeretne majd kijönni ebbe a világba ahonnan ezeket hallja.Valaki vagy hisz benne vagy nem.De amikor a babák már angolul tanulnak az anyaméhben, képzelhetes, hogy mennyire fogja utálni az anyósod hangját, és mennyire rettegni fog a sok feszült helyzettől.Adj ultimátumot a párodnak, a saját érdeketekben.Sok sikert, remélem minden rendbe jön.
Szia!
Nálunk ugyanez a szitu, de én megmondtam a páromnak, hogy ha egy kicsit is úgy érzem, hogy veszélyeztetem a babát a hülye anyja miatt, akkor én lépek. És vagy jön, vagy nem, de én nem fogok egy beteg gyereket a világra hozni, azért mert az idióta anyja nincs rám tekintettel. Ez szerintem a legnagyobb felelőtlenség lenne a párod részéről a gyerekkel szemben, ha engedné, hogy ez tovább folytatódjon. Írj privátba, ha bármi gond lenne, vagy csak ki akarod beszélni magadból. lovacsij@freemail.hu Teljesen megértelek, hogy kivagy, de beszélj a pároddal. Írj, hogy mit mondott.Kitartást!!
Szia!
Mindenképp beszéld meg pároddal, hogy te ezt nem bírod tovább. Ha van rá lehetőséged költözz szüleidhez, barátnődhoz, rokonhoz. Tényleg ne kockáztasd a baba egészségét. Sajnos ilyen esetekben - ismerek ilyen problémával kűzdőket - a fiú általában nem veszi észre anyjának ezt az oldalát, mivel előtte nem csinálja a furkálódást. Őket válasz út elé kell állítani, bár tudom ez két esélyes.
Szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!