Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak kismamák akik ápr-5-re...

Vannak kismamák akik ápr-5-re vannak kiirva mint én? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
nekem fájdogál a hasam, de csak 2210-re vagyok tág, jo lenne ha előbb meglenne, kislány lesz, nehezen alszom mert szinte csak bal oldalt kapok levegőt, napközben is rossz. ki mit tapasztal? gyöngyösön szülök majd.
2009. márc. 23. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi is ápr. 5-re vagyunk kiírva :) És Kislányka nálunk is a Drága :) Mi jól vagyunk, azt leszámítva hogy tegnap bementem végül NST-re mert annyira aggódtam hogy péntek óta alig-alig mocorgolódott Babóka. Pedig amúgy nagyon aktív, és hála Istennek ma is sokat helyezkedik odabent :) Szóval minden rendben volt Vele, csak azt furcsáltam picit hogy a szívhang szinte végig 160 felett volt ( 150-185-ig kb. ) Mondjuk a szülésznő megnyugtatott, hogy mivel én stresszeltem, biztos azért stresszel Ő is. Meg hogy inkább magasabb legyen, minthogy alacsonyabb. Nálam méhszáj vizsgálat elég rég volt ( 3-4 hete kb. akkor 3000 ) szóval fogalmam nincs mi a helyzet azóta. Szerdán megyek a dokihoz majd. Uh. vizsgálat viszont volt, és elég nagyra 3700 g.-ra becsülték meg Babó súlyát a multhéten. Neked mit mondanak, mekkorka? Derékfájás, ilyesmi szerencsére nincsen, elég jól viselem a dolgokat ( pedig plusz 18 kg.-nál tartok, 55-ről indultam ). Alvás az mostanában nekem se az igazi, de azt hiszem főleg azért mert már nagyon foglalkoztat a szülés-téma. Érdekes hogy éjjel sokat forgolódok, de ha tudok reggel aludni, akkor meg nagyon jól megy. Hasam picit feszülget, de azt se érzem vészesen, pedig a fájások az NST szerint meglepően nagyok voltak multkor. Én azért nem bánnám ha bent maradna még 5.-éig a Drága, kicsit még úgy érzem lelkileg fel kell készülnöm Rá. ( Első Baba :) Kicsit attól tartok hogy ha ilyen nagyocska, akkor hogy fog kiférni természetes úton. Jó tudom, általában ez mindenkinek fura ez, de az a helyzet hogy a BPD már multkor 97 mm. volt, és elég keskeny csípőm volt/van, szóval nem tudom... Persze tudom sokmindenen múlik ez, és az se olyan nagy baj ha császár lesz netán, csak a lényeg hogy minden rendben legyen Vele és Velem is!!!!Neked is az első baba?? Na egy regényt írok lassan, uh. abba is hagyom...

Minden jót, könnyű szülést Neked is, és kitartás! Ha még bent is marad a kiírt időpontig, akkor is alig 2 hét van már csak hátra odáig.

2009. márc. 23. 18:43
 2/3 A kérdező kommentje:
szia, nekem most volt mult héten 3200g- dokim azt mondja ideális a szüléshez, neked jo nagy baba lesz. én 70 kg-vagyok és 58-rol kezdtem, inkább a hasam nőtt, 108 a körfogata, a mellem is 10 cm-vel nagyobb,ma igy este felé elég erős görcsöm volt 3x egymás után. aztán most semmi. mi már várjuk minden percre dokim azt mondta szerinte előbb jön, hát nem tudom mondtak már másnak is ilyet mégis késett. nekünk is első baba, hogy fogjátok hivni? ha akarsz irj privibem.
2009. márc. 23. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Ok., írok priviben akkor...
2009. márc. 23. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!