Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32-33 héten ki hány kilónál...

32-33 héten ki hány kilónál tartott? Annyira el vagyok keseredve most, olyan rosszul esett a védőnő reakciója.

Figyelt kérdés
Totál kiakadtam, ma voltam védőnőnél. 32 hetes vagyok és 6kg plusz van rajtam. Az elmúlt alkalom óta egy dekát se híztam. Erre ma úgy megszidott a védőnő, hogy majdnem sírva fakadtam. Azt mondta, hogy lehet ennyire felelőtlen és hogyan lehet ennyit hízni 32 hét alatt. Nagyon rosszul esett, mert szerintem ez nem sok. Vagy igen?
2009. márc. 23. 12:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a 30. hétig híztam 8-9 kilót! Senki nem cseszeget! Merne csak megszólalni a védőnőm (rajta alapból van vagy 20-30 kiló fölös!!!!) Én nem foglalkoznék a helyedben a védőnővel, mert szerintem is tökéletes az a 6 kiló. Még plusz ennyi is simán bele fér! A védőnődnek meg az legyen a legfontosabb, hogy ti egészségesek vagytok! Hát ha nekem be mert volna így szólni, akkor nem én fakadtam volna majdnem sírva, hanem ő, az tuti!!! Fel a fejjel! Amúgy meg a szülés után nem készülünk fotózásra valami felnőtt újság részére, nem? Számomra fontosabb, hogy egészséges a babám, mint hogy mennyit hízok! :)
2009. márc. 23. 13:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora butaságot... Szinte minden szakkönyv és szakvélemény azt mondja amióta a világ világ, hogy 12-15kg hízás a teljesen normális, persze ettől lehet eltérés. Ha 6kg-t híztál a 32. hétig, mit akar a védőnő??? Ha a maradék 8 hétben még ugyanennyit szednél fel se lehetne gond, de ha idáig CSAK 6 kg-t híztál, már úgysem fogod felszedni a dupláját. Szerintem a kórházból annyival fogsz már kijönni amennyivel várandós lettél. Csak a baba 3-3,5kg, plusz a magzatvíz, méhlepény, meg vizesedsz is.

Komolyan nyugodj meg, és ne is foglalkozz ilyen butaságokkal!

38 hetes pocis (170cm/93kg, 78kg-ról indulva...hja és soha egy szót se szólt a védőnő)

2009. márc. 23. 13:32
 13/17 anonim ***** válasza:
62 kg voltam Kislányom megfogant és 78 kg-al mentem szülni. Ne foglalkozz semmivel érezd jól magad Te és a Babád is. Könnyű szülést és boldog babázást kívánok!!
2009. márc. 23. 14:11
 14/17 anonim ***** válasza:
12 hetes vagyok és 5 kiló plusz van rajtam. Elég vékony voltam és a rosszullétektől szinte csak feküdtem 4 hétig, így felszaladt. De ha még feljön 20 kiló akkor feljön. A védőnőd engem valószínű kikergetne a világból:)
2009. márc. 23. 14:27
 15/17 A kérdező kommentje:

Csajok

Ezer hála nektek. Sokkal jobban érzem magam. Annyira jó, hogy ilyen sokan "kiálltatok" mellettem. Már nem is érdekel, hogy mit mondott az a boszorkány.

Mindenkinek sok boldogságot kívánok

2009. márc. 23. 14:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Áááá, az ilyen védőnőt meg kéne egy kicsit rázni, hogy ébredjen fel! Én egy drága magánklinikára jártam a terhességem első heteiben. Azt gondoltuk a párommal, ott biztos milyen alaposak, és lelkiismeretesek lesznek. Na, ott mondta a doki, hogy az egész terhesség alatt nem hízhatok többet mint 6 kg. Teszem hozzá a 163 cm magasságom 48 kg-val párosul. Szóval elég minuszból indultam. De neki az volt a szempont, hogy miylen gyorsan nyerem majd vissza az alakom. Mondtuk is neki, hogy köszi és viszlát. Nekünk a baba egészsége az első, az alakom meg visszanyerem szépen, idővel. Mikor a védőnőmnek elmeséltem ezt a sztorit, azt hittem lila hajat kap a pipától! Azt mondta az én alkatommal, ha egészséges babát szeretnék 10-12 kg hízás teljesen normális lenne. Most 22 hetes vagyok, eddig 3 kg jött fel, de így is mindig perlekedik velem, hogy egyek rendesen. Szóval, egy percig se érezd rosszul magad! :)
2009. márc. 23. 15:10
 17/17 anonim ***** válasza:
ezt komolyan nem értem, sztem a védőnődnek csak rossz napja volt, de azért nagyon nem szép, hogy egy kismamát, akinek nyugalomra lenne szüksége így stresszeljen! Mégis mennyit kellett volna felszedned, mert a 6 kg az nem hízás! Az csak a baba, magzatvíz stb. Én 34 hetes vagyok és 8 kg-nál tartok.
2009. márc. 23. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!