32-33 héten ki hány kilónál tartott? Annyira el vagyok keseredve most, olyan rosszul esett a védőnő reakciója.
MOst ez komoly??Dehogy sok, én 7 kg t híztam az egész terhesség alatt..kevés volt..
Tehát nehogy ezen keseregj, semmi baja, tökéletes ahogy állsz súlyilag, meg amúgy se ez a lényeg hanem a bab, s a te egészséget.Egyél továbbra is ami csak jólesik
Ne foglalkozz vele! Most azt mondogatja ne hízz, diétázz,ha meg megszülsz majd azt fogod hallgatni hogy egyél egyél, nehogy diétázz!
Mondd meg neki, nem érdekel az alakod, a baba a lényeg hogy megkapjon minden vitamint tápanyagot!
Én normálisan étkeztem, s 32 hetesen már 25 kg plussz volt rajtam, a végén 32 kg plusszal mentem szülni. Szülés után egyből lement 14 kg, a többi meg majd lemegy lassan, 3 hete szültem.
Nekem is szóvátette a védőnő hogy ne hízzak annyit, nézzem meg mit eszek, no süti péksütemény, megkérdeztem miért mi lesz ha sokat hízok, mi hátránya van, hát annyit tudott erre mondani hogy nehéz lesz leadni utánna.
Van aki terhesen alig hízik valamit, majd szoptatásnál ugrik fel rá 10 kg.
Szerintem a baba a fontos, s nem az hogy diétázzak, mert ha ne adj isten hamarabb születne mint kéne, akkor is meglegyen a súlya.
Nyugodtan merj vissza szólni a védőnőnek, ne hagyd hogy beléd gázoljon, kérdezz vissza, hogy mi miért nem jó, ill. jó!
6,5 kg híztam a 32.hétig 32-36 ig 1,2 kg egy szava nem volt a védőnőnek
Ne foglalkozz vele!!!!!!
Köszi a válaszokat
Most egy kicsit megnyugodtam. Nem értem én ezt, miért az alak megtartása kellene, hogy fontos legyen a terhesség alatt? Azzal soha nem foglalkozik, hogy a babóca méretei milyen nagyok vagy hogy minden eredményem tökéletes és semmi bajom nincs. Ez miért nem érdekli? Ezekre mindig csak annyit mond, hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!