Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32-33 héten ki hány kilónál...

32-33 héten ki hány kilónál tartott? Annyira el vagyok keseredve most, olyan rosszul esett a védőnő reakciója.

Figyelt kérdés
Totál kiakadtam, ma voltam védőnőnél. 32 hetes vagyok és 6kg plusz van rajtam. Az elmúlt alkalom óta egy dekát se híztam. Erre ma úgy megszidott a védőnő, hogy majdnem sírva fakadtam. Azt mondta, hogy lehet ennyire felelőtlen és hogyan lehet ennyit hízni 32 hét alatt. Nagyon rosszul esett, mert szerintem ez nem sok. Vagy igen?
2009. márc. 23. 12:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

MOst ez komoly??Dehogy sok, én 7 kg t híztam az egész terhesség alatt..kevés volt..

Tehát nehogy ezen keseregj, semmi baja, tökéletes ahogy állsz súlyilag, meg amúgy se ez a lényeg hanem a bab, s a te egészséget.Egyél továbbra is ami csak jólesik

2009. márc. 23. 12:36
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is 8-9 kg híztam a terhesség alatt, de nekem sosem szólt a védőnő. HA a baba rendesen mozog és te rendesen táplálkozol akkor nincs baj.
2009. márc. 23. 12:37
 3/17 Adri baba ***** válasza:
100%
Komolyan mondom,hogyha a védőnőhöz kell mennem én már rosszul vagyok annyira sötétek!!HA a doki szerint semmi baj akkor mit ijesztget?Nekem 2 héttel kevesebbnek irja a babám korát,folyamatosan!!!!!
2009. márc. 23. 12:42
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia, akkor tőlem sírva fakadna a védőnő, 12 kilót híztam eddig 30 hetes vagyok, nem vagyok magamra büszke, de nem tudok mit csinálni, éhezni nem fogok, és ha megkívánok egy csokit megeszem! 54-66 kilóra kúszott fel, te egyáltalán nem híztál sokat! Ne is törődj vele! Boldog Babavárást!
2009. márc. 23. 12:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele! Most azt mondogatja ne hízz, diétázz,ha meg megszülsz majd azt fogod hallgatni hogy egyél egyél, nehogy diétázz!

Mondd meg neki, nem érdekel az alakod, a baba a lényeg hogy megkapjon minden vitamint tápanyagot!

Én normálisan étkeztem, s 32 hetesen már 25 kg plussz volt rajtam, a végén 32 kg plusszal mentem szülni. Szülés után egyből lement 14 kg, a többi meg majd lemegy lassan, 3 hete szültem.

Nekem is szóvátette a védőnő hogy ne hízzak annyit, nézzem meg mit eszek, no süti péksütemény, megkérdeztem miért mi lesz ha sokat hízok, mi hátránya van, hát annyit tudott erre mondani hogy nehéz lesz leadni utánna.

Van aki terhesen alig hízik valamit, majd szoptatásnál ugrik fel rá 10 kg.

Szerintem a baba a fontos, s nem az hogy diétázzak, mert ha ne adj isten hamarabb születne mint kéne, akkor is meglegyen a súlya.

Nyugodtan merj vissza szólni a védőnőnek, ne hagyd hogy beléd gázoljon, kérdezz vissza, hogy mi miért nem jó, ill. jó!

2009. márc. 23. 12:45
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

6,5 kg híztam a 32.hétig 32-36 ig 1,2 kg egy szava nem volt a védőnőnek

Ne foglalkozz vele!!!!!!

2009. márc. 23. 12:46
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

Most egy kicsit megnyugodtam. Nem értem én ezt, miért az alak megtartása kellene, hogy fontos legyen a terhesség alatt? Azzal soha nem foglalkozik, hogy a babóca méretei milyen nagyok vagy hogy minden eredményem tökéletes és semmi bajom nincs. Ez miért nem érdekli? Ezekre mindig csak annyit mond, hogy jó.

2009. márc. 23. 12:52
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Remélem én is megnyugtatlak. 32 hetes vagyok és 23 kg-nál tartok:D A védőnőm soha nem szolt hogy elég vagy a dokim se mondta, és jan. közepéig szedtem fel 16-ot és azóta a többit. 50-ről 73 vagyok. Eddig 2 alkalommal vettem észre este hogy a gyűrűimet le kell vennem,de ez ennyi kilónál és ennyi idős terhesen sztem teljesen jó. Szóval a védőnőd egy paragép,te meg nyugodj meg. A cukortethelésed jó és nincs fehérje a vizeletedben akkor a védőnőnek csitt.Te meg élvezd minden pillanatát a pocakosságnak:D Én most érzem magam a legjobban:D üdv.: 32 hetes +23 kilós pocis:D
2009. márc. 23. 12:57
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Akkor azt hiszem engem a te védönőd megfojtana,ugyanis 34 hetes vagyok 82 kiloval kezdtem a terhességet és most 92 kilo vagyok ugyhogy nyugi nekem semmit se mondtak csak az a lényeg hogy szépen nő a babám nállad is ez a fontos és a 6 kilo egyáltalán nem sok.üdv 34+3 hetes
2009. márc. 23. 13:12
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Bocsi,hogy ezt mondom,de ez vicces!:-)))32+2 hetesek vagyunk és már 12-13 kg nál tartunk!!!Nekem mit mondana?Amúgy meg csak hasra híztam.Most ez jobb így?Én is eszek annyit amennyi jól esik.Persze ez már kissebb adag de többször,mert nincs helye a gyomromnak.Ne foglalkozz vele!Az én védőnőm azt mondja kitartás már nincs sok hátra!Ezt mondom most én is neked.A súllyal meg ne foglalkozz,szinte már bűn ilyen keveset hizni :-))))
2009. márc. 23. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!