Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 5hetes vagyok és ovális...

Edus83 kérdése:

Ha 5hetes vagyok és ovális alakú a petezsákom benne mit kellene látnom?

Figyelt kérdés
Mert van unh képem és elég nagy a petezsákom és benne van valami de nem szabályos olyan furi mintha elfolyt valami lenne.Az orvos as mondta,hogy van benne valami de nem az igazi még és a héten mennyek vissza és meg látjuk.Mit kellene látnom benne??És ,hogy nem szabályos hanem ovális bab szemhez hasonló az nem normális ügye??előre is köszönöm a válaszokat:))!!
2009. márc. 23. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy nem normális! Mindenki ezt látja 5htesen,szerintem. Petezsákba kis valamicske :) Ő a babyd!!
2009. márc. 23. 11:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Istenem bárcsak igazad lenne:))!!Bár picit idegesít,hogy le van csúszva a petezsák ezt is mondta a doki:))!!Ha esetleg erről is tudnál írni szívesen venném:))!!
2009. márc. 23. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a szívhang miatt kell visszamenned. Kora terhességben a babáknak nem arányos a testalkatuk, hanem a buksijuk sokkal nagyobb.
2009. márc. 23. 11:17
 4/5 A kérdező kommentje:
igen szívhang miatt kell vissza mennem,az ,hogy elven deformálódva petezsák,és ,hogy le van csúszva arról hallott már valaki??Nagyon köszönöm a válaszokat:))
2009. márc. 23. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Fel tudnád linkelni?talán többre megyünk.
2009. márc. 23. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!