El vetelhetek ha igy erzem magam? Bov lent
Figyelt kérdés
Par napja erzem h faj a petefeszkem,meg ott lent a nemiszervemnel,mintha fel lennek fazva,nem tudom mi lehet.Tegnap voltam dokinal,irt fel scobutilt,azt mondta fajdalomcsillapito,meg h szedhetik terhes nok,mondtam h nem banom ha faj,csak a kicsinek ne legyen baja.Azt mondta szedjem be nyugodtan.En megkerdeztem a patikaba,h szedhetem,azt mondta h igen,mondtam h nem baj ha faj nekem nem szedem be nehogy baja essen a babanak,azt mondta h szedjem be,mert nem jo ha gorcsolok a babanak.Az orvos vizelet vizsgalatot kert,hetfore lesz kesz,miert faj a petefeszkem,ott lent a hasam alja 2oldalt?Baj lehet a babanak?2011. jún. 17. 12:10
1/5 anonim válasza:
petefészekciszta?
nekem is volt, sok nőnek van terhesség alatt
2/5 anonim válasza:
Ha a dokid azt mondta, hogy szedheted, akkor nyugodtan vedd be, mert a görcsök tényleg nem tesznek jót a csöppségnek!
3/5 anonim válasza:
Miért nem hallgatsz az orvosra? Én azt tenném, és nem laikusokat kérdeznék! A doki tudja, mit miért tesz, te meg bízz benne! :)
4/5 anonim válasza:
nemtom hany hetes vagy,de en elejetol fogva alig tudtam meg jarni is kb.2 honapig,olyan petefeszek fajdalmaim voltak,ugy ereztem,aztan kiderult,hogy a meh szalagok nyultak.szerintem ne aggodj
5/5 anonim válasza:
Szerintem csak a méhed növöget, és attól fáj! Nekem No-Spa lett felírva, mert az pocakosan is szedhető. És nekem a hátrahajló méhem miatt fájdogál sokat, az első időszakban előrejön a méh, ami fájdalommal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!