Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit kellene éreznem 6 hetes...

Mit kellene éreznem 6 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Én ugyan még csak 5 hetes vagyok, de a mellfeszülésen és a hasszurkáláson (azt is csak néha) nem érzek semmit.

Miért Te mit érzel?

2011. jún. 16. 22:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Jobb esetben az oromon kivul semmit. Mondjuk en annyira nem ereztem semmi tunetet, hogy neha el is felejtettem, hogy terhes vagyok es a munkatarsaim es csaladtagjaim szoltak ram, hogy bizonyos dolgokat mar nem kellene pl megemelnem.
2011. jún. 17. 00:08
 3/7 anonim ***** válasza:

vannak olyanok akik szerencsések és a terhesség alatt semmi panaszuk sincs.

de van ennek az ellentéte is!

2011. jún. 17. 07:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Hatalmas boldogságot!
2011. jún. 17. 08:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 8 hetes vagyok, és nem érzek semmit, csak néha émelygést. Lehet hogy ez a szerencsésebb, de azért aggódom :(
2011. jún. 17. 11:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Nos eddig a mellfeszülésen kívül nem éreztem semmit. Az utóbbi két napban, viszont nem tudok mindent megenni. Van olyan, amit alap helyzetben imádok és most ha csak rágondolok és émelygek...remélem ez azt jelent, hogy minden rendben van odabent és ez a terhesség normális velejárója....
2011. jún. 19. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normálisan működik a szervezeted. Ez normális, és mondhatom, hogy örülj annak, hogy csak ez van. Én az első terhességemnél sem, és most a másodiknál sem (6 hetes) voltam rosszul, nem hánytam, csak néha émelyegtem, nem szívesen gondoltam az ennivalóra, mert a gyomrom liftezett. :D
2011. jún. 19. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!