Az utólsó menzitől számolva 7 hetes vagyok. Már akkor ha elmegyek a dokihoz én is hallom a szívhangot?
Figyelt kérdés
És látni látom-e? Vagy még nemtudom kivenni hogy ő az?2008. febr. 22. 13:26
1/3 anonim válasza:
Látni, csak kis pontot fogsz, de a szívhangot már lehet hallani. Legalábbis nálam így volt 7 hetesen.
2/3 anonim válasza:
köszönöm szépen. Olyan jó ez az oldal hogy ennyi mindent meglehet kérdezni.Nagyon köszönöm a válaszokat.
3/3 anonim válasza:
Nekem azt mondták, csak 20 hét után mutatják meg a baba szívhangját, nem is hallottam előbb (akkor is a védőnő mutatta meg 22 hetesen).
De látni látják, mondják is hogy működik, és ha jó a doki, akkor meg is mutatja neked. De még igen kicsi a "baba", majdnem csak egy pontocska:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!