11 hetes kismama vagyok. Mit használjak megfázásra és felfázásra?
Szia!Nekem orvosom ajánlotta, s 3 nap alatt rendbe jöttem:
Fokhagymagerezdet vágj jó apróra, majd mézzel összekevert citromlével nyeld le!Napi 2x-3x ,hidd el napok alatt rendbe jössz.Gyógyszer helyett!!!
Ha a torkod is fáj, sós vízzel gargalizálj!
Gyógyulást!
19 hetes Kismama
Szia,
Karácsony tájékán kb 2 hétig szenvedtem a megfázással.Házirovosom bioparoxot ajánlott/ vény nélkül/ kismamáknak kifejezetten használható, mert helyi/ torok, orr/ antibiotikum spry ami nem jut be a szervezetedbe!!
Ezenkívül ajánlom figyelmedbe a vöröshagyma teát, simán félbevágod a hagymát és megfőzöd./ez mézzel még akár finom is lehet./
Tudnod kell, hogy algopirynt szedhetsz, nehogy belázasodj, mert az árt a babának.Sajnos a folyáshoz nem tudok hozzászólni, ahhoz már nőgyógyász kell.
15 hetes kismama
Szia
Nekem a dokim most azt mondta,h sinupretet szedjek,az is homeopatias tabi,meg regen a parom is szedte es neki nagyon bejott,ugyhogy azt fogom elkezdeni en is.
Viszont a folyassal,es a pisivel,h faj szeritnem mindenkeppen menj el orvoshoz,mert En tudom,h milyen kellemetlen is ez,es biztos van ra olyan megoldas amivel Te is meggyogyulsz es a babad is egeszseges marad.
Boldog babavarast
11 hetes kismama
Én most vagyok másodszor megfázva. Forró tea, este két pulcsi, két takaró, zokni, sál, és izzadás legalább 3 éjszakát. Mézes negró, sok narancs, gyümölcs, házi fini leves. Jól felöltözni, nem járkálni kint, szellőztetni a szobát és az ágyneműt, kimosni a huzatot.
Homeopátiás szereket szedhetsz, ezek gyógyszermentesek, kérdezd meg a gyógyszerészt. De valóban, 1 havi rosszullét után keresd fel a dokidat, lehet jobbat mond.
A pisi csípésére urológust javaslok ez bacira utal, érdemes kikezelni, mielőtt rosszabb lesz. A folyás lehet ettől is, de lehet az más baci a hüvelyben. Arra pedig nőgyógyászt, mert azt is kezeln ikell, mielőtt rosszabb lesz.
Ne félj , ezek nem ártanak a babának, a dokik meg tudják, mit írhatnak fel.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!