Mikortól jött az előtejetek?
Figyelt kérdés
20hetes vagyok és most kezdett el folyni.2009. márc. 22. 18:32
1/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem csöpögött az előtejem,és az első pillanatoktól mérhető mennyiségeket szopizott.Használj melltartóbetétet,így nem lesz annyira zavaró.
2/7 anonim válasza:
33hetes vagyok, és nekem sincs még. Változó!
3/7 anonim válasza:
Szia, nekem már 16.héttől kezdve van előtejem, szinte mindennap! Üdv: 30 hetes kismama
4/7 anonim válasza:
Én 22 hetes leszek kedden, de még nem jelentkezett.
5/7 anonim válasza:
Én 34 hetes vagyok, de konkrétan még nem jelentkezett. Olyat tapasztalatm, hogy estére a mellbimbómon száraz apró fehér kis valamik vannak. Talán ez az? Nem tudom. Szóval igazából nem tudom azt mondani, hogy jelentkezett volna.
6/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem volt, mégis 2*3 évig szoptattam.
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem is a 20. hét körül kezdett el, de csak éjjel! Folyni nem folyt, de olyan lett a pólom. Aztán volt egy kis szünet, és újból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!