Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert panikolok neha az...

Miert panikolok neha az anyasagtol?

Figyelt kérdés
33 hetes kismama vagyok, mar nagyon varom hogy megszulessen a babam (mar most imadom), de megis neha elfog a felelem, nem a szulestol,mert attol nem felek,hanem attol hogy mi lesz azutan. Mi van ha nem leszek jo anya es elrontok valamit?
2008. febr. 22. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen normális, néha én is érzek ilyesmit, pedig én is nagyon várom a babát, mégis rámjön néha az aggódás, hogy biztosan eléggé felkészült vagyok-e és jó szülők leszünk-e.
2008. febr. 22. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
éppen attól leszel jó anya,h ilyen dolgokon rágod magad...jó anya leszel,hisz már most aggodsz..és tökéletes nevelés amugy sincs:-)
2008. febr. 22. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Természetes szerintem ha kicsit félsz, akinek még nincs babája nem tudja milyen lesz ha neki kell gondoskodni egy csöpp életről. Ne izgulj. Ha nem is az első pillanatban,de egy nap múlva már biztosan nem fogsz pánikolni.Annyira egyszerű és annyira szép " hivatás" az anyaság.Biztos nagyon jó anyuka leszel.

2008. febr. 22. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ó,ilyet én is szoktam érezni.

Engem azzal vigasztal a párom és az anyukám is,hogy a mamák ösztönösen érzik,mit kell csinálniuk a babóval.

A félelmek természetesek,hiszen most valami olyat fogsz csinálni,amit eddig sosem.

Sok boldogságot a babádhoz.:)

22 hetes kismami

2008. febr. 22. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne pánikolj. Ez nem meghatározott normák szerint történik. Az anyaság jön, és valóban ahogy téged neveltek amit te helyesnek tartasz fogod nevelni a gyermekedet. A te normáidat fogod átadni neki, és ha hibázol, azt ki lehet javítani. Ez a kommunikáció lényege később. Én is néha türelmetlen vagyok, de ilyenkor tudni kell bocsánatot kérni és beismerni hogy hibáztál. Azt tanítsd amit te is jónak gondolsz, erkölcsi és minden más téren. Hidd el a személyisége szerint te is tudni fogod kezelni gyermekedet. Ez azonban csak a szülés után fog kiderülni. Addig ne morfondírozz ezen.

Az első pár nap nehéz lesz! Készülj fel lelkileg+!

Sok sikert kívánok!

Erika

2008. febr. 23. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!