Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jövő hét péntekre nem várom....

Jövő hét péntekre nem várom. Volt esetleg valaki így és már nagyon kívánt valamit?

Figyelt kérdés
Én 4 napja borzalmasan kívánom a savanyú uborkát,de veszélyesen ma is elpusztítottam 2 üveggel:(pedig az előtt sosem ettem csak esetleg 1-2-őt. most volt peteérésem 17-én de a görbém szerint mások véleménye az hogy 11 -e körül is volt egy peteérésem,akkor ez most lehetséges?:S
2009. márc. 22. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem még ha a 11-ei pé-kor estél volna teherbe akkor is korai lenne a kívánósság. Ettől függetlenül lehet, hogy terhes vagy , de mivel még csak mostanában fejeződhetett be a beágyazódás, nem hiszem hogy ilyen tüneteid lennének. Persze egyed, ha kívánod, de ne még éld bele magad.
2009. márc. 22. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Szóval még ne...
2009. márc. 22. 17:45
 3/6 A kérdező kommentje:
persze én nem élem bele magam vagyis nagyon odafigyelek rá:)majd jön ha szeretne:)
2009. márc. 22. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Azt kell, hogy mondjam, lehet! :)

Még nem is tudtam, hogy baba van, visszagondolva a peteérés utáni 10-12. nap környékén lehetett, hogy megettem egy üveg uborkát, utána meg egy üveg olivabogyót!

A párom csak vigyorgott, nekem nem esett le a tantusz. Csak a pozitív teszt napján értettem meg. :)

2009. márc. 22. 20:45
 5/6 A kérdező kommentje:

nekem olyan furi mert mást nem is kívánok bár ma anyósom sütött és felváltva:))

süti ubi -süti ubi . A párom meg anyósomék úgy néztek rám:)))

Lehet még korai és nem az de érdekes ilyet nem igazán csináltam még:D

2009. márc. 22. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Nagyon kíváncsi vagyok, majd írd meg az eredményt! :)

2009. márc. 23. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!