A dokim felfázásra Cedax 400 antibiotikumot írt fel. 12 hetes vagyok. Nem lesz baja tőle a babának?
Figyelt kérdés
2008. febr. 22. 09:02
1/2 anonim válasza:
Szia!
Amit felfázásnak hívunk,az bakteriális fertőzés.Nem az antibiotikum árt,hanem a baci fertőzheti meg a babát méhen belül.Én Pyassant szedtem 9hetesen és Monulacot,ha jól emlékszem a nevére.A babám súlyos fejlődési rendellenességgel született,nem tudom a kettőnek köze van-e egymáshoz?A dokim szerint NEM.
2/2 anonim válasza:
Nekem monural port írt fel az orvosom, de csak a 13. héten vettem be,ezt javasolta.A baci nem jut olyan könnyen a babához, először is ő ott védve van, de hosszú távon nem jó elhúzni a kezelést,mert az sem jó, ha kikezeletlen vagy.Vannak antibiotikunok, amiket lehet szedni, dejó erőssel indított a dokid.Igaz én nem, vagyok orvos,és mindig betartom amit az enyém mond.Végülis ő az orvos,ebben nehéz tanácsot adni, de az biztos, ha csak sima felfázásod van, sztem erős a gyszer,de ismétlem, valami megoldás kell, és én nem vagyok orvos.Esetleg kérdezz meg másik dokit is ha nem bízol benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!