Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alábbhagytak a terhességi...

Alábbhagytak a terhességi tüneteim. Kezdjek aggódni?

Figyelt kérdés
2 napja volt egy nagyobb rosszullétem, de ma teljesen jól vagyok, a mellem csak érintésre fáj. 6+2 hetes vagyok, 3 nap múlva megyek nőgyógyászhoz megint. Legutóbb még nem volt szívhang, csak pulzálást látott.
2009. márc. 22. 13:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem.A harmadik hónapban normális körülmények között megszünnek a rosszullétek.Úgyhogy nyugi.
2009. márc. 22. 13:07
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Ha baj lenne az vérzéssel és görcsökkel járna. Amig ilyen tünetek nincsenek, addig nyugi, sőt örülj neki hogy panaszmentes vagy.

Kellemes babavárást!!

2009. márc. 22. 14:08
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

Nincs baj, nyugi, a 2 nem függ össze!!!

Én hánytam, cicik fájtak, stb, és akor már 2 hete nem élt... :(

Hidd el, tényleg nincs semmi összefüggés!!

2009. márc. 22. 15:01
 4/11 anonim ***** válasza:
31%

15.01-nek

Jól megvígasztaltad,cs.zd meg!Árad belőled a jóindulat

:-))))

2009. márc. 22. 15:23
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Ne aggódj!

Nekem pl. semmilyen tünetem nem volt, 2x voltam rosszul az első 3 hónapban, ennyi.

Mindenki máshogy viseli, én semmilyen szagra nem lettem érzékeny, nem vagyok kívános, nem feszült a mellem stb.

Kicsit a méhem volt érzékeny mikor nőtt.

Boldog babavárást!

2009. márc. 22. 15:38
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
tényleg a baj nem azzal kezdődik, hogy nincs tünet, de még lehet, hogy visszajön!
2009. márc. 22. 15:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is voltak napok amikor azt hittem, jaj de jó elmúlt a hányinger, de ez persze csak ideig tartott, aztán újból visszajött. Már 11 hetes vagyok és nagyon nem bánnám ha végre elmúlnának a rosszullétek. Lehet nálad is csak 1-2 napig lesz ez, aztán visszatér! Ne aggódj!
2009. márc. 22. 16:32
 8/11 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Szerintem,m az én példámon látszik leginkább, hogy a kettő között nincs összefüggés! És ez igenis vígasztaló lehet!

És jóindultaból írtam! Sajnálom, hogy ilyen buta vagy, hogy ennyi nem jön le.

Remélem, a kérdező azért értékelte a válaszomat. Mert neki írtam, nem neked.

A másik opedig, hogy ha valaki vetélésről feltesz kérdést, akkor azt hiszem, hogy én is beletartozom az illetékesek körébe, akik jogosan válaszoltak, hogy mit hogy éltek meg. Ennél hitelesebb válasz nem nagyon van.

Ha te csak azt írod válasznak, amit egy kérdező hallani szeretne, akkor feleslegesen járkálsz ezen az oldalon!

2009. márc. 22. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:
jah, és cseszd meg te, azzal többre mész! ":-)))"
2009. márc. 22. 17:01
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, minden választ hasznosnak találtam, sokat segítettetek nekem! Lehet, hogy tényleg csak arról van szó, hogy vannak jobb és rosszabb napok. És lehet,hogy tényleg nincs összefüggés a tünetek megléte és a vetélés között, lehet, hogy a szervezetnek ahhoz is idő kell, hogy arra reagáljon, hogy már nincs benn senki...

Boldog babavárást mindenkinek, én is azon vagyok! ;)

2009. márc. 22. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!