Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok és a...

7 hetes terhes vagyok és a baba 15 mm ez jó?

Figyelt kérdés
a gép szerint 8 hetes terhességnek felel meg ami kizárt mert pontossan tudom mikor fogant és a vérzésem is pont 8 hete volt utoljára ! viszont magas a vércukrom ithol mérem napközben 7. 5
2008. febr. 21. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez a szitu, nagyobb a babám, mint kéne lennie.. :-) orvos szerint ez nagyon jó, látszik, hogy egészségesen, szépen fejlődik, s a vetélés kockázata is nagyon kicsi.. Örülj neki! Diétázz!! Neten sok cikket találsz a terhességi diabéteszről, vagy akár itt is, ha beleolvasgatsz a kérdásekbe.

Gratulálok a babához!

16 hetes kismama

2008. febr. 21. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt tudod nyomonkövetni:

[link]

Szerintem egyáltalán nem nagy, ezek mind relatív adatok és gyakran változnak...

2008. febr. 21. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nyolc hete volt mensid,akkor 8 hetes a baba a naptár szerint...Amúgy a naptáras módszer,csak egy viszonyítás a vizsgálatok miatt,mert minden vizsgálatra megadott héten kell menni.

A vércukor miatt meg beszélj a háziorvosoddal!Ő majd megmondja,hog mennyire komoly a dolog.A védőnőt azért nem írom,mert az enyém tök hülye...baba is utálja.Mihelyt szívhangot akar hallgatni,azonnal megmakacsolja magát,és elkezdi rugdalni az UH fejet.

2008. febr. 22. 07:33
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek ,nagyon hasznos dolog amit küldtél köszi még egyszer !!!!
2008. febr. 22. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!