Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelenthet, hogy hány...

Edus83 kérdése:

Mit jelenthet, hogy hány hetes vagyok? Ga 5w5d?

Figyelt kérdés
jan 25 volt mensim utolsó napja,de az unh.papíron ez van írva ga5w5d.Ez a terhesség hetét jelentheti??és le van csúszva a pete zsákom és elvan formálódva olyan hosszúkás babszemhez hasonlít.Most voltam vizsgálaton és nem volt szív hang,csüt kell vissza mennem szerintetek van még remény??
2009. márc. 21. 17:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
5. hét 5 napos
2009. márc. 21. 17:55
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
5 hét és 5 napos vagy. Sztem, még korai lenne a szívhang, úgyhogy persze, hogy van remény!! Szorítok!
2009. márc. 21. 17:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 5w5d az 5 hetes 5 napos. Viszont, ha a mensid utolsó napját nézzük, akkor 7 hetes vagy. De mivel a terhességet nem rendes hónapokban, hanem hetekben számolják, ez így lehet reális.

Ne keseredj el, a következő alkalommal már biztos lesz szívhang is.

2009. márc. 21. 17:57
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon kedvesek vagytok:))!!picit azért izgulok mert elvan deformálódva a petezsák,meg le van csúszva:((!!
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 5etes és 5 napos terhességet jelent,nekem 5 hetesen és 3 naposan volt már gyengén ugyan,de hallható szívhang,de ne idegeskkedj,mindenkinél máskor hallható,7 hetesen már lesz!

Ha Te vagy aki már a sokadik kérdést teszi fel, akkor arra kérlek,hogy ne idegeskedj,minden kérdésnél lesz olyan akitől eltérő választ kapsz mint amit hallani szeretnél,ugyhogy inkább ne kérdezz,várd meg a csütörtököt,és hidd el...minden a legnagyobb rendben lesz! Én is így jártam,6 hetesen beparáztattak,akkor megfogadtam,hogy nagyon kényes témában inkább a dokimat kérdezem mert néhány választól(igaz nem rossz indulatból írták) infarktust kaptam! :) De nagyon segítő kész itt mindenki,de tényleg,csak az orvos tud megnyugtatni,úgy igazán! Szorítok,és majd írj csütörtökön ide hogy mik a fejlemények!! Minden okés lesz,meglátod!! :) Ada (18 hetes pocis)

6/15 anonim ***** válasza:
100%

5 hét 5 napos vagy.

week=hét

day=nap

2009. márc. 21. 17:58
 7/15 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolómnak,köszönöm,és igazad van:))!!
2009. márc. 21. 17:58
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

a menzeszed szerint már 7 hetes vagy.

Szülés várható időpontja: 2009-11-01

Fogamzás feltételezett ideje: 2009-02-08

Betöltött hét: 7

Hátralévő napok száma: 225

Trimeszter: első

Magzat átlagos méretei:

GS (petezsák): 23 milliméter

CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 10 milliméter

BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 6 milliméter

Látható változások: Elkülöníthető lesz az embrió feji vége, az ún. agyhólyag. A szívfrekvenciája 140 körüli percenként.

2009. márc. 21. 18:00
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit fűznék hozzá az angol fordításhoz, amit előttem valakik már leírtak, hogy a GA pedig a GESTATION angol szónak a rövidítése (terhesség kora).
2009. márc. 21. 22:47
 10/15 anonim ***** válasza:
Ja, lehet nem a gestation, hanem a "gestational age" rövidítése, így logikusabb kijön a GA mint rövidítés. Mondjuk a jelentése ugyanaz, a terhesség korát jelenti.
2009. márc. 22. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!