jan 25 volt mensim utolsó napja,de az unh.papíron ez van írva ga5w5d.Ez a terhesség hetét jelentheti??és le van csúszva a pete zsákom és elvan formálódva olyan hosszúkás babszemhez hasonlít.Most voltam vizsgálaton és nem volt szív hang,csüt kell vissza mennem szerintetek van még remény??
Szia képzeld kiderült 2 pici volt de amelyik petezsák elvolt deformálódva ő sajnos szívódik is fel már éppen kezdtem halál közeli állapotban lenni mikor a doki közölte van még egy és ő normálisan fejlődik,szép a petezsák és benne picike fehér pöttyöm de még 4mm és nem kell dobogjon szívecskéje,később volt a peteérésem mint gondoltam:))!!De nagyon köszönöm érdeklődésedet,jó,hogy van egy hely ahol félelmeimet meg lehet osztani:))!!!Most nagyon jól vagyok bár sokat hányok de még ez sem zavar mert így tudom ,hogy picike fejlődik:))!!Szép napot:))!!Szóval vannak csodák:))!!
2009. márc. 27. 07:18
13/15 anonim válasza:
jaaaj...ez szuper!!! Nagyon örülök Nektek!!! Még így ismeretlenül is!! Ada!! Szuper!!! Sok boldogságot kívánok Nektek!! Hova jársz orvoshoz? Hol akarsz majd szülni?
2009. márc. 27. 18:29
14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon édes vagy:))!!Köszönöm:))!!Szent Istvánban Lázár Gábornál.Ha minden rendben lesz:))!!De annyit hányok,hogy szerintem erősödik ez a picike:))!!És doki is azt mondta ez jó ha hányok mert valamiért azt jelenti erősödik a hcg:))!!%m föld felett járok:))!!Tényleg olyan aranyos vagy ha nem baj majd írok privátban az ha jól tudom email,ként fog megérkezni!!!Edus Ja te mennyi idős babás vagy???Jó hétvégét és szép napot:))
2009. márc. 28. 09:50
15/15 anonim válasza:
Oké!! Nyugodtan írj privit!! :) Én most léptem a 19 hétbe! Csütörtökön voltam genetikai vizsgálaton mert hétfőn beparáztatott anődokim ultrahangosa hogy 1 héttel rövidebb a combcsontja és az rendellenességre utal,hát szerinted én hogy viseltem azt a pár napot?? Kb.úgy mint Te:) De szerencsére minden rendben,és kiscsajunk lesz,van már egy lányom,és a páromnak is van egy az elöző kapcsolatából,szóval én szerettem volna ha pasi lesz,de már nem bánom! Legalább nem lesz poci fájós :)
Én írtam neked hogy ne kérdezz mert vannak akik beparáztatnak,emlékszel? Na én is felraktam a kérdésem kedden hogy mennyire baj hogy rövidebb a combcsont,9 megnyugtatott,a 10.utolsóként meg hogy huuu az Ő babáját 21 hetesen kellett megszülnie mert végtagrendellenessége volt,na bumm...lesokkoltam magam...szegény,sajnálom,de ezt így elég morbid volt olvasni. Merre laksz? Én 11ker.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!