A hormontablettától rosszúl van aki szedi?
Ja, hogy progeszteron pótlást kapsz! Nem tudom, még nem hallottam olyat, h vki ettől rosszul lett volna. Én is használtam az első trimeszterben, de hüvelykapszula volt az, és semmi bajom nem volt tőle. Érdekes, hogy az orvosok, a szájon át szedendőt szívesebben írják fel, pedig a hüvelyben jobb a felszívódása is a progeszteronnak, és tuti nincs semmi rossz hatással az emésztőszervrendszerre és májra.
Te rosszul vagy, és azt gondoltad ettől? Ha igen, akkor szerintem simán a terhesség miatt vagy rosszul!
Kitartást, el fog múlni az is!
Én is kaptam progeszteron pótlást az első trimeszterben, hüvelykapszula formájában. A doki szerint álmosságot okoz, de én egyébként is állandóan aludnék. A szájon át szedhetőtől állítólag sokkal álmosabb lesz az ember lánya.
A rosszullétek meg sajnos sokunknak együtt járnak a terhességgel.
Nem én szedem, barátnőm szedte első trimeszterben. Ahogy beszélt, úgy vettem ki hogy attól volt rosszúl, mert azt mondta hogy :mire elmúlt volna a rosszúllét, már vehette is be a következő tablettát. Nem akartam okoskodni (azt inkább ő szokott :-) ), de én is úgy gondoltam hogy inkább simán a terhességtől van rosszúl. Nem akar rendesen enni, csak gyümit szinte és ki van akadva hogy 18 hetesen -1 kgnál tart (64 kg-168 cm kb). És hogy mire majd tudna enni, akkor meg majd megint diétáznia kell. (első terhességnél cukorbeteg volt, terhességi diabétesz)Próbálom megérteni, de úgy érzem nem tesz meg mindent a babáért és magáért. Ehetne már alapból kicsit diétásabban, vagy inkább változatosabban (utolsó cukorszintje is már a max volt a norm tartományban). Talán kevésbé vagy nem is jönne elő újra ez a dolog. Megy hogy ha ezt kibírja a szervezete, már a nagy szó. Stb. Legelső terhességével elvetélt 12 hetesen, ezért is kellett szednie a tabit a lányával és most is.
Akkor csak mégjobban megerősödött bennem, hogy tehetne többet magukért. De annyira önfejű, okos és makacs és......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!