Az orvosom azt mondta, hogy hátrahajló méhem van. Mennyire veszélyezteti ez a magzatot? Elvetélhetek ettől vagy majd visszaáll a méh később eredeti helyére?
Nem okoz vetélést,csak azt szokták mondani,nehezebb teherbe esni,de ha jól értelmezlek, neked sikerült.Csak annyi hogy azt megnehezíti, de nem lehetetlen.
A babának nem lesz semmi baja.
Mikor mondta ezt az orvosod? Még fogantatás előtt vagy már most a vizsgálaton amikor mentél, hogy terhes vagy. Csak mert nekem is mondott ilyet a doki, de nekem még jóval korábban kiderült, minthogy teherbe estem volna. És valóban nehezebben estem tehrbe. De már rugdos is a baba bennem :)
Szóval nem lehetetlen. Amikor 7 hetes koromban voltam dolinál akkor meg azt mondta, hogy nincs hátrahajló vagy ha volt is akor máris helyreállt. Tehát az a terhesség folyamán általában helyre szokott állni, ha nem akkor rásegítenek annak van némi kockázata akkor lehet elvetélni. De ez ritka!!!
Boldog babavárást!
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!