Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segitenétek, Nagyon visszeres...

Segitenétek, Nagyon visszeres lábbal szülni? (tovább lent)

Figyelt kérdés
csunya viszeres a lábam harisnyát kaptam rá,d eigy is trombozissal és tüdö emboliával fenyegetnek.van tapasztalat vagy valaki halott valmait?sos,38hetes
2011. jún. 11. 19:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
szia,enm baj h ide irtad.nekem fiam születése után egy honappé jött ki persze sztem azért mert 30kg vltam töb.trehesség alat nem.most ahogy második gyerrek vagyok terhes egyre csunyább lett hogy már veszélyes igy harisnyát irtak ki.nem tuodm hogy elmulhat e ha lefogyook d eremélem.
2011. jún. 12. 13:22
 12/13 sumergo ***** válasza:
Úgy tudom, a visszerek nem múlnak el maguktól! Ha 1x kijött, az már ott is marad, persze műtéttel el lehet tüntetni!
2011. jún. 12. 13:34
 13/13 anonim ***** válasza:

/A visszerek elsődleges oka terhesség ideje alatt a hormonrendszer megváltozása. A terhességi hormonok hatására általában megváltozik a visszerek tónusa, melynek hatására lassul a vérkeringés.

Nyilvánvalóan szerepet játszik a megváltozott véráram rendszer is, mely változtathat azon a nyomáson, melyet a vénák falai kénytelenek elviselni, így előfordul, hogy a nagy nyomás hatására azok kitágulnak.

A másik oka a visszerek kialakulásának terhesség alatt a megnövekedett súly, mely az idő rövidségéhez képest igen nagy terhet ró a kismama szervezetére.

A harmadik oka lehet a visszerek kialakulásának, amikor a növekvő magzat leszorítja a kismedencei vénákat, ezáltal a vér visszaáramlása valamelyest akadályoztatva van.

A szervezet vízvisszatartása, tehát a vizesedés is okozhat visszeres tüneteket, mely főként nyári időszakban jellemzőbb./

2011. jún. 13. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!